31 Mayıs 2009 Pazar

Yasin Çakır pazartesi günleri Flash tv de

Ankaralı Coşkun ve Özlem Özenin Sunduğu Evlere Şenlik ProgramınA Konuk olarak katılacak olan Yasin Çakır Neşet ertaş bozlaklarıyla sevenleriyle buluşacak.Herkese müthiş bir gece yaşatacak olan Yasin Çakır her pazartesi artık flash tv de.

Read more…

30 Mayıs 2009 Cumartesi

Nefes Filmini izle Online fragmanı ne zaman vizyonda

Bugün facebookda bir arkasdaşımın paylaşmış olduğu videoyu izliyordum.Bir baktım nefes die bir şey.Alla alla izleyim bari dedim ve izledim fragmanı ama süper birşey tamamen konusu askerlik üzerine.Adamlar harika bir film hazırlamışlar hazırlayanları tebrik ediyorum.Ve bende fragmanı sizlerle paylaşıyorum.İşte Nefes filminin fragmanı


- Watch a funny movie here

Read more…

29 Mayıs 2009 Cuma

Yusuf kale direğini yamulttu Reklam izle

Bugün dedim bi izlesene.com a giriyim.Bi baktım bir video war.Girdim izledim şaşırdım önce nasıl oluyoda yamuluyo diye.Sonra öğrendimki Metro nun reklamıymış Buyrun sizde bakın :DKOyacaktım ama izlense paylaştırmıyo kaderinize küsün arkadaşlar :D

Read more…

İbrahim Tatlıses Yağmurla gelen kadın 2009 albümü Şarkı Sözleri

İbrahim tatlıses in yeni albümü Yağmurla gelen kadın Süper bir albüm olmuş Ve dinledikçe insanın dinleyesi geliyor.Banada düşen albümü kısaca sizlere tanıtmak oluyor.Çalışmalarında sağlam bir albüm yapacağını ve ibo show u da bıraktıktan sonra tamamen albümle ilgilenen İbrahim tatlıses 2009 u bomba gibi geçirmeye devam ediyor.Albüm de bitti ee şimdi bizde tanıtımımızı yapalım demi :D

1. Yağmur Duası(Yağmurla Gelen Kadın)2. Dağlar Dağlar3. Kim Çeker Seni4. Kara Bulutları Kaldır Aradan5. Batan Gün Kana Benziyor6.Şemmame7. Nideyim8. Yalanmış9. Urfalıyam Dağlıyam10. Antebin Kalesine11. Nazlı Yar12. Kolbastı

Read more…

Güneşi Gördüm Filmini izle Online 2009

Güneşi Gördüm filmi yeni sinemaya girdiği için İnternete daha düşmedi.Filmi sizlere kısaca anlatıyım.:
Filmin Başlangıcında Mahsun Kırmızıgül’ün Köyü Terör’ün Kanın Hiç Dinmediği Bir Bölgede Bir yandan Askeri Kendi Evladı Gibi Bağrına Basan Fakat Kendi İçinden İnsalarında Dağda Terörist Olduğununda ikisi arasında kalmış bir köydür Filmde Altan Ereklinin 3 Oğlu vardır Birisi Vatani Görevini Yapan Bir Asker, Birisi Mayında Bacağını Kaybetmiş Diğer Oğlu ise Dağda Teröristdir. Bir Gün Altan Ereklinin Terörist oğlu köye ailesini Ziyarete gelir o günden asker operasyon düzenler ailesini ziyaret ettikten sonra kaçarken asker ve terörist çatışmaya girer  Altan ereklinin Terörist oğlu ve Altan Ereklinin Oğlu gibi sevdiği Baba Olmaya Hazırlanan Ali İsmindeki Asker hayatını Kaybeder. Bir Tarafta Ali’nin cesedi diğer tarafta oğlunun cesedi piskolojik bir yıkım olur Altan Hoca için.

sonuç ise dağılan bir hayat
kardeşini neden gün batımında oldürdü filimin adı nerden geliyor
Travesti olan kardeşinin hayat felsefesi bir kardelen çiçeğinden ibarettir.Kardelen çiçekleri karların içinde açar güneşi beklermiş güneşe aşıkmış ama güneşi görünce öleceğini bilirmiş bu yuzden abileri ile eski galata köprüsünde gün doğumunda buluşurlar. abisi tetiği tam güneş doğdugunda ateşler son nefesinde köyden yanında getirdiği kurumuş bir kardelen çiçeğini avucunda tutarak can verir aci bir sonla film biter.
Güneşi Gördüm (İzle, İndir, Download, Torrent)
Mahsun Kırmızıgül, 6 çocuğun hikayesini anlattığı ‘Güneşi Gördüm‘ adlı ikinci filmini Buradan İndirebilirsiniz yada İzleyebilirsiniz

Read more…

jetvell Avantajları Nelerdir? Nasıl Abone Olunur Türk Telekom Jetvell Tarifesi Nedir?

Türk telekomun çalışmaları sürerken inşallah 8 mb internet hızı gelirde rahata ereriz.Ve size şimdi Jetvell i tanıtıcam buyrun:

Sizin JeTTvel’iniz hangisi?
Müşterilerin aynı ücret karşılığında daha çok konuşmasını amaçlayan JeTTvel’de Türk Telekom, sabit ücreti de paket fiyatına dahil ediyor. Paket100, Paket200 ve Paket300 seçenekleriyle kullanıcılara sunulan JeTTvel ile Türk Telekom müşterileri, kendi konuşma alışkanlıklarına uygun paketi tercih edebilecek. Tüm dijital santral hatlarının faydalanabildiği bu paketlerin fiyatlarına paket içi şehiriçi dakikalar, sabit ücret ve tüm vergiler dahil. Paket içi dakikayı aşan şehiriçi aramalar dakikası 12 Kuruş’tan, özel servis ve diğer tüm yönlere aramalar da StandartHATT tarifesinden ücretlendiriliyor.
 

JeTTvel tarifesine geçen tüm müşteriler, şehiriçinde ekstra avantajlı konuşma fırsatını yakalarken, HesaplıHATT tarifesinden bu tarifelere geçen müşteriler diğer yönlerde de StandartHATT tarifesinin avantajlı konuşma ücretlerinden faydalanmaya başlıyor.


Türk Telekom’un JeTTvel tarifesinden faydalanmak isteyen müşteriler, 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetleri’nden, ofislerden, bayilerinden detaylı bilgi alabilir ve başvurularını gerçekleştirebilir.

Read more…

Oğuz Yılmaz Su Perisi 2009 Yeni Albümü Son Parçaları şarkı sözleri

Ankaranın sevilen sanatcısı uzun bir aradan sonra tekrar album yaparak sevenleriyle buluştu.Bu albümdede büyük ses getirmeyi planlayan Oğuz Yılmaz 2009 Su perisi isminin verdiği albümü ile piyasaya adım attı.Hadi hakkında hayırlısı..Şimdide bakalım hangi şarkıları warmış.

Albüm içeriği
1-Adres Soyle
2-Ben Hanimdan Korkarmıyım
3-Benide Dusun
4-Derelerden
5-Gidi Gidi Hatcam
6-Kadir Gecesi
7-Kara Kiz
8-Keske Seni Sevmeseydim
9-Perimisin Cinmisin
10-Senin Olsun
11-Su Perisi
12-Sular
13-Vurdu Gitti
14-Yazi Bir Dert
15-Zannetmeki

Read more…

28 Mayıs 2009 Perşembe

Muhammed'in cesedi 45 gün sonra tarlada bulundu

Günlerdir oğlumu bulun oğluma şöyle yapan şöle böle olsun diyip günlerce herkesi oyalayan Dilber in katil olduğu karakolda anlaşıldı.Kocasına itiraf eden Dilber ki adını ağzıma almaya artık dayanamıyorum.Lanet olsun onun gibi insana Allah onun cezasını bu dünyada vermez sevmediği kullarının cezasını öbür dünyada verir inşallah bizde şahit oluruz.O kadın tüm ahiret hayatında cennete giremez inşallah.O çocuk o tarlada ölü bir şekilde yatarken sen nasıl oluyorda yatağında rahat rahat uyuyorsun lanet pislik hiç mi vicdanın hiç mi duygun hiç mi birşeyin yok.Allah ıma kitabıma keşke sizi yolda felan görsemde bir kafanızı gözünüzü kırsam ama öyle yapıncada rahatlamam.Allahınızdan bulun

Read more…

Çukurca'da mayın patladı:6 şehit

Bu haberleri yazmaktan artık bıktık.Lütfen biri bu terörü görsün artık.Herkes de ilgisiz olamazki arkadaş.

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi Kavşak ile Uzundere bölgeleri arasında bulunan Hantepe mevkiinde operasyona giden askerlerin geçişi esnasında mayın patladı. Patlamada 6 askerin şehit olduğu, 8 askerin de yaralandığı belirtildi.

Read more…

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Şampiyonlar ligi final Manchester United vs Barcelona 2009 27/05/2009

Bu gece oynanacak olan Şampiyonlar ligi finalinde benim kalbim Barcelonadan yana.Çünkü bu güne kadar en iyi performansı sağlayan Barcelona iki kupayıda aldıkdan sonra gözlerini Şampiyonlar ligi kupasına dikti.Oyuncularında üzerinde büyük bir yük olduğunun farkında Olan barcelona hocası pek fazla yorucu olmayacak bu maçda kendilerine başarılar diliyoruz.Maçın geniş özeti maç bitiminde sitemizde bulabilirsiniz..

Read more…

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Alexander rybak 2009 eurovision Birincisi Norveç

2009 Eurovisionda Çaldığı kemanla herkesi ve tabiki benide aşırı decerede büyüleye alexander rybak 2009 da eurovisionda birinci olmayı başardı ve internet alemindede en çok arananlar katagorisine de girmeyi başarmış oldu.Ve bizde izlesene videomuzu koyuyoruz..

Read more…

22 Mayıs 2009 Cuma

Sezer ÇaĞLar 2009 albümü esmer bomba şarkı sözleri

HeycanTürk arkadaşımın aracılığı ile tanıdığım Sezer Çağlar gerek çalışmaları olsun gereksede insanlığı gaye başarılı bir kişi.Yakın zamanda kral tv de de klibini görmemiz mümkün aldığım istihparat doğrultusunda bugünler yeni klibi esmer bomba yakında kral tvde.Şimdi sizlere albüm kapağını ve içindeki şarkıları tanıtcam.Hadi rastgele



 Sezer Çağlar - Esmer Bomba

1 Sezer Çağlar - Esmer Bomba
2 Sezer Çağlar - 10 Numara
3 Sezer Çağlar - Darmadağınığım
4 Sezer Çağlar - Çıtır Çıtır
5 Sezer Çağlar - Kudur Kudur
6 Sezer Çağlar - Yapamam
7 Sezer Çağlar - Elma Kiraz
8 Sezer Çağlar - Tempo
9 Sezer Çağlar - Farzet



albüm içersinde bu parçalar yer almakta.Kendisine sanat hayatında başarılar dileriz yolu açık olsun..

Read more…

Gökhan Tepe Yeni Albüm dinle şarkı sözleri 2009

Gökhan Tepe Vur isimli parçası daha sevenleriyle buluşmadan radyolarda en çok istek alan şarkıların başında gelmeye başladı.Zaten Gökhan Tepe de vur isimli parçanın ön plana çıkmasını istiyordu ve beklenende oldu sanırım.O güzel slow şarkılarıyla tanıdığımız şarkıcı Vur şarkısı ile de hareketli parçalarda ne kadar başarılı olduğunu kanıtlar gibi bir parça yapmış.Ona sanat hayatında başarılar dileriz.

Read more…

20 Mayıs 2009 Çarşamba

Missing link found Google

http://www.google.com.tr/logos/missinglink.gif
Google şu sıralar amma logo değiştirmeye başladı.Genelde gece olan bu değişimler artık gündüz saatlerindede olmaya başladı.Bizde bu konuda milliyetin haberini yayınlayalım hadi hayırlısı :D
'BİLİM adamları, Almanya’nın Messel maden ocaklarında bulunan, 47 milyon yaşındaki bir madagaskar maymununa ait fosilleşmiş iskeletin, insan evriminin ’kayıp halkası’ olduğunu ve bu konuda devrim yaratacak kanıtlar sunacağını açıkladı.
Bilimadamları, ‘Ida’ adını verdikleri 3 ayak uzunluğundaki Madagaskarmaymununa ait fosilleşmiş iskeletin, maymun ve insanın ortak atası olabileceğini ileri sürdü. 47 milyon yıl önce gölde ölen ‘maki’ türü yaratığın kalıntılarını muhteşem sunumla gözler önüne seren bilim adamları, kalıntıların insanoğlunun soy ağacı ve evriminin önemli ‘kayıp halkası’ olduğunu iddia etti.
Almanya’nın Frankfurt şehri yakınlarındaki Messel taş ocaklarında 1983 yılında keşfedilen Ida’yı bulan kolleksiyoncu, yıllarca duvarında asılı duran bu fosilin öneminden habersizdi. 2006 yılında tüccarın, Oslo Üniversitesi Doğa Tarihi Müzesi’nden Dr. Jorn Hurum’un dikkatine getirmesiyle önem kazandı. Dr. Hurum ve beraberindeki uluslararası ekip, araştırmalarını derinleştirerek Ida’nın insan evriminin ’kayıp halkası’ olduğu yönünde hem fikir olduklarını açıkladı.
‘DÜNYANIN 8′İNCİ HARİKASI’
Dr. Hurum, kızı ‘Ida’nın adını verdiği fosilleşmiş iskeletin, insanlara ilk bağlantı ve dünya mirası olduğunu söyledi. Bir başka bilimadamı Dr Jens Franzen ise, iskelet ‘olağanüstü bütünlüğü’nden dolayı ‘Dünyanın 8′inci harikası’ olarak nitelendirdi.
Dr Jens Franzen, “Ida, bir büyükanne gibi doğrudan ‘ata’ olmak yerine, daha çok bir ‘teyze’ konumunda. Yüksek primatlar ve insanın geliştiği fakat benim görüşüm, ’doğrudan olmayan’bir gruba dahil” dedi. 19 Mayıs’tan itibaren ’Natural History Museum’da (Doğa Tarihi Müzesi) sergilenmeye başlanan Ida’nın, insan evrimine ışık tutacak en çok bilinen fosilden 20 kez daha eski olduğu vurgulayan bilimadamları, fosillerin primat aile ağacının insanlar, maymunlar ve maki (madagaskar maymunu) ile galagolar olarak farklı iki gruba ayrılan insan dışında primatlardan geldiğini kaydetti.Bilimadamları ayrıca, Ida’nın öne doğru çıkan gözleri ve başparmaklarının insanlarınkine benzediğini vurguladı. ''
Milliyet

Read more…

Melek Aleyna Bir Şarkısın Sen

Aleyna sesi ile herkesi büyülemeye devam ediyor dinleyin ve görün ben başka birşey demiyorum İşte Aleyna Bir şarkısın sen müthiş 11 yaşında ama sesi süper buyrun video

Read more…

Berna Karagözoğlu Resimleri kimdir

Berna Yarışmanın güllerinden birisi.Çıktığı her yarışmada sempatikliği sevimliliği ile kendini sevdirmeyi bilen Bernanın yarışmadaki videolarıda facebookda en çok izlenenler arasında En çok berbaber şarkı söylemek istediği isimlerden biriside Hasan yılmaz olarak biliniyor.Şimdide Bernanın resimlerine bakalım;
 
Berna Karagözoğlu

Read more…

Şebnem Keskin Resimleri kimdir

Güzelliği ve sesi ile dikkat çeken Şebnem Keskin Sesinini ıhlamura borçluı bulduğunu söylüyor demekki ıhlamur sese iyi geliyor bunuda dipnot olarak geçelim 2 Yaşında konuşmaya bile başlamış Akdeniz Akşamları ise ilk söylediği şarkı olmuş.

Read more…

Baran Etik Resimleri Kimdir

istanbul üniversitesinde Devlet konservatuarında okuyor.Bir çok ünlü sevdiği sanatçı war.Tabi başlarını Sezen aksu çekmekte.Çocuk yaşda başlayan bu ilgisi ve tipi ilede tüm kızlarında ilgisini çekmeye devam editoyor.Baran a yarışmada başarılar diliyoruz..

 

Baran Etik

Read more…

Miraç Çağla Kimdir,Miraç Çağla Resimleri

Miraç 5 yaşından beri bağlama çalıp söylüyor.Ünlü sanatçı Arif sağ ın oğlundan bağlama dersleri almış.5 yaşında kavanoz iler darbuka yapıp çalmaya başlamış.Anlaşılan Miraç ın ünü turşu kavanozundan geliyor.Bir çok dalda yapılan yarışmalarda birinci olmuş.Bir Şarkısın Sen yarışmasındada birinci olmayı hedefleyen Miraç Çağla bakalım yarışmadan ne gibi bir sonuçla ayrılacak
Miraç Çağla

Read more…

Görkem Aydanarığ Resimleri

Görkemde diğer arkadaşları gibi Bir şarkısın sen yarışmasında kendini göterdi.Bir çok sanatçıyı severek dinliyor.Yıldız Tilbe Hakan Atun gibi ünlü sanatçıları seviyor ve şarkılarını en güzel şekilde yansıtarak söylüyor.Bizede bu söylediği parçaları paylaşmak düşüyor.Hadi bakalım Görken Aydanarığ ı tanıyalım
 
Şarkı söyleyebildiğini anaokulu öğretmeni keşfetmiş.
Sevdiği dinlediği sanatçılar: Ebru Gündeş, Haktan Ünsal, Niran Ünsal, Yıldız Tilbe, Hakan Altun.
Hayali, Ebru Gündeş’le ya da Yıldız Tilbe’yle şarkı söylemek.
Türkan Şoray’ı çok seviyor.
Erol Evgin parçalarını da severek söylüyor.
Söz yazıyor, beste yapıyor.

Read more…

Berkan Taşkın,Berkan Taşkının Resimleri

Berkan Taşkın Bir Şarkısın sen yarışması ile üne sahip oldu.Ve google da arananlar arasına girmeyi başardı sayılır.Şarkıları ile de güzel bir yerde bulunan berkan taşkın yarışmanın favorilerinden birisi konumunda şuan.Hadi bakalım tanıyalım berkan'ı
 
Orta 2. sınıfta okuyor
Annesi evde hep Türk Halk Müziği dinliyormuş.
Sinemaya gitmeyi çok seviyor.
Favori şarkıcısı "Murat Başaran" ve "İntizar"
Okulla bağlantılı okul gösterilerinde görev almış, şarkı söylemiş.
Gitar çalıyor, ata biniyor. Gezmeyi seviyor.

Read more…

Bir Şarkısın Sen zirvede oynuyor

Bir şarkısın sen yarışması gün geçtikçe ilgi artıyor.Yarışmacıların birbirinden güzel yorumlarıyla ve jüri üyeleriyle olsun seyirsi sayılarıyla olsun tüm ilgileri üstüne çekmeyi başardı ve adınada bir çok blog sitesi açıldı.Bizde popüler videolarını elimizden geldiği kadar sitemizden sunmaya çalışacaz hadi rasgele :D

Read more…

15 Mayıs 2009 Cuma

16 mayıs Eurovision Finali Hadise izle yurovizyon final

Hadisenin de aralarında bulunduğu 25 ülke şarkılarıyla 54.eurovision çoşkusu yaşayacak.Cumartesi günü yarışacak olan sanatçıları dünyanın seydeceği yarışmada finallere kalan Hadise Düm tek tek ile birinci olacak inşallah.Birçok ülkenin seyredeceği bu final Trt e 1 de naklen yayın yapılacak.Diğer ülkelerden gelecek oylar ile 1.ci belli olacak.Yarışmada Hadiseye başarılar diliyoruz.Dumtektek :)

Read more…

Yıldız Tilbe Aşk İnsanı Değiştirir Albümü 2009 Şarkı sözleri video

Yıldız Tilbe de bu kriz arasında albüm çıkartmaya hazırlanıyor.Sanki sanatçılar 2009 senesini bekliyorlarmış gibi albüm çıkartmayan sanatçı sanki kalmadı gibi.Bakalım Yıldız Tilbe de aradığını bulabilecekmi onada bu albümde başarılar diliyoruz pars blog olarak ;)
Aşk insanı değiştirir adlı 25 şarkıdan oluşan albümünün ilk klibini “Anma arkadaş” adlı şarkısına çekiyor.

Read more…

Kurtlar Vadisi Pusu 60.bölüm Fragmanı izle

gEçen bölümde harika sahneleriyle gene dikkat çeken Kurtlar vadisi pusu bir sonraki bölümün fragmanı düştü aşağıdan izleyebilirsiniz.Sezon finaline yaklaşıyor bakalım bu bölümde neler olacak ?

Read more…

Tek Türkiye 69.Bölüm izle online

Tek Türkiye dizisinin 69uncu bölümü indirmeden izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Link:

Read more…

Kazım ve Mematinin Yandığı Sahne izle

Geçtiğimiz bölümde feci şekilde yanarak tüm ilgileri üstüne çeken memati ölecekmi acaba.Gelecek bölümde bakalım gerçektenmi öldüler.

izle:

Read more…

Youtubeye Gir Ctunnel C Tunnel Cunnel.Com www.ctunnel.com

Bildiğimiz üzede youtube uzun zamandır kapalı.Bizde bazı siteler sayesinde youtubeye girebiliyoruz.Ctunnelde bu sitelerden birisi.Ctunnel.com da bize ip mizin değişmesini sağlayarak youtubeye erişebilmemizi sağlıyor.

Ctunnel.Com’a girebilmek için http://www.ctunnel.com
yutup giriş.

Read more…

Atatürkün Hayatı İngilizce Olarak

Arkadaşlar bir çok ingilizce öğretmeni Atatürk ün hayatını ingizlice olarak ister.Bizde sizler için Atatürkün hayatını ingilizceye çevirip yazmaya çalıştık buyrun aşağıda;


Atatürk was born in Selanik in 1881. His father was Ali Rıza Efendi, and his mother was Zübeyde Hanım. His parents called him Mustafa.

His father , Ali Rıza Efendi died when little Mustafa started primary school, so they moved to another city. They stayed there with his uncle. His worked on his uncle’s farm for some time. Then, he went back to Selanik, and started Şemsi Efendi School again. Later, he entered the exam for the Military School and he passed it.
He was very good at maths in the Militariy School. His maths teacher liked him very much. One day, he said to him “Your name is Mustafa. My name is Mustafa. That’s why I’m giving you the name Kemal. Your name is Mustafa Kemal from now on. His name became Mustafa Kemal then. He was very hardworking student. He finished the Military School and joined the army as a young officer. He fought in Çanakkaler Wars. Then, He became the chief commander of the Turkish Independence War. His enemies were Englishes,Frenches, İtalians and Greeks.You see, He saved our country with his friends from the very strong nations of the world. And he overcomed them.
Then, He invited the all Turkish patriots to Ankara on the “19th of March,1920″. He opend the Turkish Grand National Assembly by a religious ceremony on the “23rd of April, 1920″.
Atatürk is founder of the Young Turkish Republic. He founded the Republic of Turkey on the “29th of October, 1923″. And he became the first president of the Turkish republic. In 1934 The Turkish Grand National Assembly gave him the surname “Atatürk”. Atatürk means the father of Turks in English language.
He died on the “10th of November, 1938″. His mausoleum is in Ankara. Ankara is the capital city of the Turkey. It’s in the middle of Turkey.

Read more…

14 Mayıs 2009 Perşembe

Fenerbahçe Luis aragones ile yollarını ayırdı..!!

Fenerbahçe de sürekli başarısız sonuçlar almasında etkili rol oynayan Luis Aragones akşam yapılan olağanüstü toplantıdan yollarını ayırma kararı alındı.Türkiye Kupasınıda Beşiktaşa kaptıran Fenerbahçe de işler iyi yürümüyor.Asıl açıklamayı yarın saat 10:00 gibi Aziz Yıldırımın yapması bekleniyor..
Aragones'in büyük ihtimalle artık idmana bile çıkmayacağı, hafta sonundaki Antalyaspor maçında da takımın başında olmayacağı öğrenildi.

Read more…

13 Mayıs 2009 Çarşamba

Petek Dinçöz 2009 Yeni ve Son Albümü şarkı sözleri

Arım balım peteğim programını sunarak sabah kadınlarının evlerine konuk olan Petek dinçöz şu sıralar albüm telaşesi yaşıyor.Albümünün ismi “Ne Yapayım Şimdi Ben”aLbümde sezen aksu gibi büyük bir isimlerde çalışan Petek Dinçöz albüm büyük ses getircek dedi hadi bakalım ne kadar satış yapacak.

Albüm içeriğinde şu şarkılar bulunuyor:
Ne Yapayım Şimdi Ben
Pembe Balon
Doktora Git
İstemem
Maç
Ne Yapayım Şimdi Ben (Mustafa Ceceli Versiyon)
Solan Çiçekler
Pembe Balon (Mustafa Ceceli Versiyon)
Doktora Git (Mustafa Ceceli Versiyon)
Ne Yapayım Şimdi Ben (Kıvanç K Mix)
Doktora Git (Kıvanch K Mix)

Read more…

Yalın 2009 Yeni Albümü Video şarkı sözleri

Uzun zamandır beklediğimiz Yalın albümünü yakın zamanda çıkartmaya hazırlanıyor.
Kızların sevgilisi kadife sesli Yalın Bu albümde çok ses getirmeyi hedefliyor..
Lütfen korsan cd leri almayalım.Sanatcıların emeğine destek için Orjinal cdlerini alalım.

Read more…

Ateş Düştüğü Yeri yakar Funda arar 2009 Şarkı Sözleri video

Funda arar 2009 albümü ile çıkış yapmaya hazırlanıyor.Şu sıralar kral tv de izlediğimiz o güzel şarkısı ateş düştüğü yeri yakar isimli videosunu ve şarkı sözlerini sizinler paylaşıyorum.Hadi rasgele Funda arar.

http://www.sohbetland.net/dosya/2009/03/funda_arar_zamanin_eli.jpg

Ateş düştüğü yeri yakar şarkı sözleri:

Hep ben mi seveceğim, ben mi özleyeceğim?
Sabahlara kadar seni ben mi düşüneceğim?
Olmaz artık sevgilim, olmaz artık bu kadar
Bilmiyor musun ateş düştüğü yeri yakar…
Ben böyle kahrolurken, sen oralı değilsin
Bu aşk bizim değil mi? Sen nasıl sevgilisin…
Olmaz rtık birtanem, olmaz artık bu kadar
Bilmiyor musun ateş düştüğü yeri yakar…
Söyle daha ne kadar gözyaşı dökeceğim?
Yoksa mahşere kadar seni mi bekleyeceğim?
Olmaz artık sevgilim, olmaz artık bu kadar
Bilmiyor musun ateş düştüğü yeri yakar…
Ben böyle kahrolurken, sen oralı değilsin
Bu aşk bizim değil mi? Sen nasıl sevgilisin…
Olmaz rtık birtanem, olmaz artık bu kadar
Bilmiyor musun ateş düştüğü yeri yakar…

Şimdide videoyu izleyelim :

Read more…

12 Mayıs 2009 Salı

Turkiye'de nüfus artışının nedenleri ve sonuçları

 Göçlerin nedenleri iç göç ve dış göç olarak 2 ye ayrılır.Bize bunları bildiğimiz kadarıyl yazdık hadi google bizi sev :D

İç Göçün (Köyden Kente) Sebepleri:
1. Hızlı nüfus artışı,
2. Tarım alanlarının miras yoluyla küçük parçalara ayrılması,
3. Tarımda makinalaşma ile işsizliğin oluşması (bu genelleme Karadeniz bölgesi için geçerliliğini yitirir.).
4. Eğitim hizmetleri, alt yapı hizmetlerinin yetersizliği,
5. Kan davaları ve terör.
6. İklim ve yer şekillerinin olumsuz etkileri.
7. Sağlık hizmetlerinin yetersizliği (en az etkili).
8. İş imkanlarının sınırlı olması.
9. Kentlerde sanayinin gelişmiş olması.

Köyden Kente Göçün Sonuçları:
1. Nüfusun dağılışında dengesizlik olur.
2. Yatırımların dağılışında dengesizlik olur.
3. İşsizlik ortaya çıkar.
4. Konut sıkıntısı olur. Sonuçta gecekondulaşma olur.
5. Sanayi tesisleri (fabrikalar) kent içinde kalır.
6. Çevre sorunları artar.
7. Trafik, eğitim-sağlık problemleri olur.
8. Alt yapı hizmetlerinin götürülmesi zorlaşır.
9. Kültür çatışması olur.
10. Kırsal kesimdeki yatırımlarda verimsizlik olur.

Köyden Kente Göçü Önlemek İçin;
1. Sulamalı tarım yaygınlaştırılmalı,
2. Modern tarım yöntemleri yaygınlaştırılmalı.
3. Besi ve ahır hayvancılığı geliştirilmeli.
4. Eğitim –sağlık hizmetleri geliştirilmeli.
5. Tarıma dayalı sanayi kolları kırsal kesime kaydırılmalı
6. Alt yapı hizmetleri geliştirilmeli (yol ,su, elektrik, haberleşme).

DIŞ GÖÇLER

Dış Göçlerin Sonuçları
1.Ülkeler arası yapılan göçlerdir.
2.Dış Göçlerin Nedenleri
3.Savaşlar, baskı, zulüm, tehdit.
4.Tabii afetler (Depremler, salgın hastalıklar, kıtlık gibi)
5.Geçim sıkıntısı
6.Sınırların değişmesi
7.Uluslar arası antlaşmalarla sağlanan nüfus değişimi.

Dış Göçlerin Sonuçları
1.Ülkeler arası ekonomik ilişkiler gelişir.
2.Kültür alışverişi olur.
3.Turizmin gelişmesine katkı sağlar.
4.Döviz girdisi artar.
5.İşsizlik kısmen azalır.
6.Aileler bölünür.
7.Göç alan ülkede nüfus artar.

Read more…

Hayvanların matematiksel becerileri Ödevi

Size elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışacağım.Hayvanların matematiksel becerilerini anlatmaya çalıştık bakalım.Okuyun bilgilenin.

Bal Peteğindeki Matematik Sırlar
Prof.Dr. M.Sami POLATÖZ

* Büyük bir alanı, daha küçük parçalara en iktisatlı şekilde bölmeyi arılar nereden öğrendi?
* Altıgenin, eşkenar üçgen ve kareye nazaran avantajlı tarafları
* Altıgen bir prizma şeklinde olan peteğin, açık ucunu kapatmak için kullanılacak balmumunun israf edilmemesi için, nasıl bir geometri uygulanmalıdır?

* Arıların, azamî tasarruf prensibi, geometri bilgisi ve mimarî hususunda gösterdikleri hayretengiz davranışlarının kaynağını �içgüdü� tabiriyle izah edebilir miyiz? Yoksa buna Sevk-i İlâhî mi demeliyiz?


Bal peteğinin enteresan mimarisi tarih boyunca insanların ilgisini çekmiştir. Yan yana altıgenlerden oluşan bu yapı, son derece hassas olup ortalama duvar kalınlıkları 0,1 mm'dir. Bu ortalama değerden sapma ise, en fazla 0,002 mm kadardır. Peteklerin inşasında uyulan geometri kaidelerinin ne derece ideal olduğunu anlayabilmek için, matematikî bir bakış açısına sahip olmak gerekir.

Daire, belli bir sabit alanı çevreleyen en kısa kenar uzunluğuna sahip geometrik şekildir. Meselâ alanı 10 cm2 olan kare ve dairenin çevre uzunlukları karşılaştırıldığında, dairenin çevresinin daha kısa olduğu görülür. Ancak bal peteğinin inşasında durum tam olarak böyle değildir. Burada bal peteğinin geniş çerçevesi, eşit ve daha küçük alanlara bölünecektir ve bölme işleminde en az çevre uzunluğuna sahip şekil kullanılacaktır. Çerçeveyi, eşit alanlara sahip küçük daireler şeklindeki peteklere bölmek istersek, yukarıda ifade edildiği gibi en kısa kenar özelliği sağlanacak, fakat dairelerin kenarları arasında kalan boşluklar için daha fazla mum harcanmış olacaktır.

Halbuki bu problemi, en kısa kenar uzunluğu ve en az malzemeyle (mum) çözmek için geometri prensiplerine müracaat ettiğimizde, peteklerin bölünmesinde çokgenlerin kullanılması gerektiği görülecektir. Kenar sayısı n olan aynı alana sahip çokgenler düşünelim. Bunların içerisinde en kısa çevre uzunluğuna sahip olanı düzgün n-gendir. Düzgün ile kastedilen, bütün kenarları ve iç açıları eşit olandır. Bu tip bir çokgen, her zaman bir dairenin içine çizilebilir ve çokgenin köşeleri çemberin çevresi üzerindedir. Böyle bir yapının ideal daire şekline yakın olmasından dolayı çevre uzunluğu en az olmaktadır. Meselâ eşit alanlı üçgenler içerisinde en kısa çevre uzunluğu eşkenar üçgende, dörtgenler arasında en kısa çevre uzunluğu ise karede elde edilir. Benzer şekilde beşgen ve altıgenler kendi aralarında kıyaslanırsa, en kısa çevre uzunluğu düzgün beşgen ve altıgende elde edilebilir.

Akla gelebilecek ilk soru, belli bir alanı bölerken hangi düzgün çokgeni kullanmamız gerektiğidir. Bir daire ve içerisine çizilmiş n kenarlı bir düzgün çokgenin bir kısmı Şekil 1'de gösterilmiştir. Şekilden de görülebileceği gibi çokgenin bir iç açısı 180-360/n derecedir. Verilen bir geniş alanı küçük alanlara bölmek istediğimizde, komşu çokgenlerin birbirlerine tam oturması ve aralarında boşluk kalmaması gerekir. Bunun olabilmesi için birbirine yaslanan komşu çokgen köşelerine ait iç açıları toplamı 360 derece olmalıdır (Şekil 2). Başka bir ifadeyle bir iç açının tam sayı bir katı 360 derece olmalıdır. N komşu iç açıların adedini temsil etmek üzere, bu durumda aşağıdaki denklemi yazabiliriz (N tamsayıdır):

Read more…

10 Mayıs 2009 Pazar

Harbi tivi 3.bölüm tv izle

Harbi tivi yine birbirinden güzel bölümlerle karşımıza çıkıyor.Atv ile bütünleşip tüm çocuklara hitaben güzel bir dizi ama dizi cidden çok harbiii :D


Fazla konuşmadan izleyelim 3.bölümü

Harbi TV izle 3.Bölüm 1.Kısım




Harbi TV izle 3.Bölüm 2.Kısım

Read more…

7 Mayıs 2009 Perşembe

Bora Gencer 2009 Bir Allah Bilir albümü dinle Şarkı sözleri

Bora gençerde uzun zaman sonra bir albüm yaptı ve biz internet sevenlere hemen bildirdi :D.
Bizde dedik albümün içeriğini hemen yazalım insanlar faydalansın

Albüm içeriği
01 Bir Allah Bilir
02 Geleceksen
03 Daha Dün Senleydim
04 Yar
05 Ben Seni Bulurum
06 Vurdum Duymaz
07 Neden Allahım
08 Geceleri
09 Aşkımız Göz Oldu
10 Sevdam Ölmez
11 Sevgiyi Başka Şeyle Karıştırma
12 Kader Utansın
Albüm daha sonra eklenecektir

Read more…

6 Mayıs 2009 Çarşamba

Harbi tivi tv 2.bölümünü indirmeden online izle

Çocukların yeni sevgilisi harbi tivi cidden çok harbi :D
Uzayda havuzda,suda,karada heryerde harbi tivi Hadi bakalım izleyin
Bölümler sitemize eklenecektir..





Harbi Tv bizim sitemizdedir başka sitelerde aramayın :D

Read more…

Anneler Günü için mektup resim e-kartlar mayıs

Bir anneler günü daha geldi çatıı.Bizim de içimizden geçen Bizi dünyaya getiren Annemiz için dünyanın en güzel hediyelerini verebilme heyecanıdı.Bugüne kadar biriktirdiğimiz paralarlar veya babamızın desteği ile annemize bir hediye alma çabası içerisindeyiz.Ve bende bi parça yardımcı olmak için E kart mektup ve şiir fln paylaşcam.Sizde annenize mesajınızı bu yazı altından yazabilirsiniz:

eryüzündeki binlerce çiçek arasından en güzeli ve anlamlısı olan anneme,seni çookk ama çok çok seviyorum...en anlamlı günde yanında olabilecek olmak çok güzel...

Benim annem, canım annem. Sen benim hayatımın, en büyük varlığısın. Sensiz bir hayat düşünemiyorum senin varlığın, beni hayatta en mutlu eden şey. İyi ki varsın ve iyi ki benim annemsin, senin gibi bir annem olduğu için gurur duyuyorum. Anneler günün kutlu olsun annem…

Canım Annem, benim senin varlığın her şeyiyle bana hayat veriyor. Senin o sıcacık sevgin vazgeçilmez sıcaklığın her zaman beni ısıttı, hep nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, soğukta üşüdüğümde içimi sıcacık ısıtan sevginle her zaman yanımda oldun. iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma sonsuz şükürler olsun seni çok seviyorum. Can özüm biricik anacığım, anneler gününü canı gönülden kutlarım, ellerinden öperim... Anneler Günün Kutlu Olsun...

Annecim, biriciğim.. Sonsuz sevgini, bitmez tükenmez sabrını ancak anne olunca anlayabileceğim herhalde.. Seçme şansım olsaydı yine senin annem olmanı istedim.. SENİ ÇOOOOKK SEVİYORUMM... Anneler günün kutlu olsun!!!

Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. seni seviyorum annem.. annerler günü kutlu olsun annem.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun canım annem

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum anne. Anneler günün kutlu olsun canım annem

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım,
iyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun

fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun canım annem

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler günün kutlu olsun!

Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem... Anneler günün kutlu olsun!

Read more…

5 Mayıs 2009 Salı

Manga şehr-i Hüzün 2009 albümü Şarkı sözleri

Manga uzun süredir sessizliğini koruyordu.Şu sıralar ortalık onun albümü ile çalkalanmaya başladı.Dünyanın Sonuna Doğmuşum  parçası ile çıkış yapmaya hazırlanan manga Şehr-i Hüzün adlı albümle listelerde yerini aldı.Şimdi sitemizde o albümün içeriğine bakabilirsiniz.



işte size Şehr-i Hüzün albüm içeriği.
1- Gün Doğumu
2- Beni Benimle Bırak
3- Dünyanın Sonuna Doğmuşum
4- Cevapsız Sorular
5- Evdeki Ses
6- Her Aşk Ölümü Tadacak
7- Şehr-i Hüzün
8- Hayat Bu İşte
9- Üryan Geldim
10- Tek Yön Seçtiğin Tüm Yollar
11- Gecenin Ritmi
12- Hepsi Bir Nefes
13- Sessizlik Sona Erdi
14- Kaçamak Faslı
15- Alışırım Gözlerimi Kapamaya
16- Gün Batımı

Read more…

Ara sınav Sonuçları Aöf 2008-2009

aöf  ara sınavlar geçenlerde hafta sonu yapılmıştı.Ve tabiki Sonuçları buradan TC kimlik numaranızı (T.C. Kimlik Numaranızı) yazarak öğrene bilirsiniz. Sınav sorularıda aöf’ün e-öğrenme portalında yayınlanmış buradan sınav sorularını görebilirsiniz.Sitemizi ara ara kontrol etmeyi unutmayınız ;)

Read more…

1 Mayıs 2009 Cuma

Kabine değişti Yeni Bakanlar hangileri 2009 bakanları

Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın açıkladığı 2009 yeni bakan listesi sitemize eklenmiştir.
Buyrun 2009 un yeni bakanları

YENİ BAKANLAR
Bülent Arınç Devlet Bakanı ve Başbakan Yardrımcısı
Hayati Yazıcı Devlet Bakanı
Faruk Özak Devlet Bakanı
Zafer Çağlayan Devlet Bakanı
Faruk Çelik Devlet Bakanı
Cevdet Yılmaz Devlet Bakanı
Selma Kavaf Devlet Bakanı
Sadullah Ergin Adalet Bakanı
Ahmet Davutoğlu Dışişleri Bakanı
Mehmet Şimşek Maliye Bakanı
Nimet Çubukçu Milli Eğitim Bakanı
Mustafa Demir Bayındırlık ve İskan Bakanı
Ömer Dinçer Çalışma Bakanı
Nihat  Ergün Sanayi Bakanı
Taner Yıldız Enerji ve Tabii Kay. Bakanı

Read more…

Yeşim Salkım 7 albümü 2009 şarkı sözleri

Uzun süredir sessizliğini koruyon Yeşim salkım 7 adını verdiği albümü ve 13 şarkısı ile 2009 da fark yaratma çabasında.Albümde pop Türk halk müziğine de yer veren Yeşil Salkım bakalım korsanların eline geçmeden ne kadar satacak albümü :D
Albüm şu parçalardan oluşmakta:

Albüm İçeriği ;
1-Nerdeysen
Söz: Fikret Şeneş
2-Düşmanlarım Çatlasın
Söz: Ülkü Aker Müzik: Norayr Demirci
3-Tövbeler Tövbesi
Söz: Turgut Yarkent Nüzik: Sadettin Öktenay
4-Büyüleyen Gözlerinle
Söz-Müzik: Alaeddin Şensoy
5-Hatıralar
Söz-Müzik: Hulki Saner
6-Bu Ne Biçim Aşk Böyle
Söz-Müzik: Dursun Salkım
7-Ben Beni
Söz-Müzik: Aşık Mahsuni Şerif

Read more…

Göksel Son albümü 2009 Şarkı sözleri

Göksel uzun zamandır piyasada yok gibiydi.Ama 70 li yılların parçlarını albümünde yayınlamaya hazırlanan göksel bmehtubumu uldunmu albümü ile piyasada çıkış ypmaaya hazırlanıyor.Buyrun 2009 albümünden şarkıların sözlerini sizinle paylaşayım

Baksana Talihe
Ağlamak Güzeldir
İnanmam
Çaresizim
Dudaklarında Arzu
Gülmek İçin Yaratılmış
Mektubumu Buldun mu?
Bilemedim
Senden Başka
Güle Güle Sana
Şimdi Sen Varsın
Sen Bensiz Ben Sensiz

Read more…