29 Temmuz 2009 Çarşamba

Galatasarayın yeni sezon formaları mor forma arda

Galatasaray yeni sezon için hazırlattığı formaları basına sundu.Ve herkes tarafından büyük ilgi topladı.Keitanın utangaçlığı gözlere çarptı.Arda nın üzerine giydiği mor renkli forma ise en çok dikkat çeken olaylardan birisi idi.Şimdi sizlere Galatasaray ın 2009-2010 sezonunda giyeceği iç ve dış sahada giyeceği formaları sunuyoruz.Buyrun;

Arda Turan Mor Forma;
Emre Aşık Sarı Kırmızı Forma tanıtımı;

Keita Galatasaray Forma Tanıtımı;

Read more…

Yumurcak Tvnin Uydu Frekansiları

Çocukların beğenerek izlediği satlerce başından kalkmadan hayranlıkla izlediği yumurcak tv nin yeni frekansları belli oldu.Şimdi sizler ile Yumurcak tv nin frekanslarını paylaşacam.

STV,MEHTAP TV,yumurcak tv, SHABER
Frekans : 10960
Sembol Oranı : 13000
Polarizasyon  : 5/6 H-YATAY
Kapsama Alanı : BATI (WEST)

Read more…

Pınar Altuğ Yağmur Atacanın Bebeği

Geçtiğimiz günler güzel oyuncu pınar altuğ ve yakışıklı adam Yagmur atacanın çok güzel bir bebekleri dünyaya gözlerini açtı ve bizde site sahipleri onların resimlerini sizlerle paylaşmaya karar verdik.

Read more…

Açıköğretim lise kayıt tarihleri 2009

Açık öğretim lisenin 2009 kayıt tarihleri belli oldu.

1. Yeni Kayıt Tarihleri ve Yeri:
Açık Öğretim Lisesi 2008–2009 eğitim öğretim yılı II. dönem yeni kayıt iş ve işlemleri : 09 Ocak 2009 - 06 Şubat 2009 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt işlemleri il ve ilçelerde bulunan Açık Öğretim Okulları İrtibat Bürosu olarak görevlendirilen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerince yapılmaktadır.
2. Kayıt Evraklarının Gönderilmesi
Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri almış oldukları kayıt dosyalarını kayıt işlemleri bittikten sonra sürat kargo ile Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne gönderecek. Zamanında gönderilmeyen kayıt evrakları iade edilecektir.
 3. Kayıt Ücretinin yatırılması:
Açık Öğretim Lisesine yeni kayıt yaptıracak öğrenci adayı her yıl belirlenen yeni kayıt katılım bedelini yatırmak zorundadır.
2009 yılı için yeni kayıt katılım bedeli olarak belirlenen;
40.00TL.’yi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numaralarını bildirerek Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına yatıracak.
5.00TL’yi ise kaydını yaptıracağı halk eğitim merkezi müdürlüğün kırtasiye, personel ve diğer giderlerinde kullanmak üzere halk eğitim merkezi müdürlüğü okul aile birliğinin vereceği banka hesap numarasına veya halk eğitim merkezi müdürlüğü okul aile birliğinin makbuzu karşılığında halk eğitim merkezi müdürlüğüne teslim edecektir.
Kayıt süresi dışında yatırılan ücretlerin banka dekontları kesinlikle kabul edilmeyecektir. Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğünce yapılacak inceleme sonucunda bu tür belgeler olduğu tespit edilirse, belge sahibi öğrenci adaylarının kayıtları iptal edilecek ve yatırılan katılım bedeli kesinlikle iade edilmeyecektir.
Açık Öğretim Lisesi katılım bedelini İlgili bankaya yatıranların yeni kayıt katılım bedelini yatırdığına dair bilgiler sistem üzerinden görünmektedir. Katılım bedelini yatırmayan veya eksik yatıranların kayıtları sistem tarafından yapılmayacaktır.
Açık Öğretim Liselerine kayıt başvurusu yaptıktan sonra kaydını iptal edenlerin ücretleri geri iade edilmez.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası olmayan yabancı uyruklular Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerinden vatandaşlık numarası alarak katılım bedelini bu numaraya yatırmaları gerekmektedir.
 
4. Açık Öğretim Lisesine Kimler Başvurabilir?Başvuru şartları

a) Açık Öğretim Lisesinde yaş sınırlaması bulunmamaktadır
b) İlköğretim okulu/ortaokul mezunu olanlar,
c) Bakanlığımıza bağlı veya diğer bakanlıklara bağlı ortaöğretim düzeyindeki genel lise programından ayrılanlar.
d) Astsubay hazırlama okulları, anadolu öğretmen liseleri, sağlık meslek liseleri, anadolu güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, sosyal bilimler liseleri, askeri liseler, anadolu lisesi türü okulların fen liseleri alanı programı uygulayan liselerden ayrılanlar, resmî ve özel anadolu liseleri, yabancı dil ağırlıklı liseler, sağlık meslek liseleri ve fen liselerinden ayrılanlar,
e) Farklı tür program uygulayan orta öğretim kurumlarından gelen öğrencilerden; hazırlık sınıfları ile 9 uncu sınıflardan ayrılanlar ve 10. sınıfa geçip hiç not almamış olanlar,
f) Açık Öğretim Lisesine kayıtlı ancak öğrencilik durumu silik olanlar veya Açık Öğretim Lisesinden tasdikname alanlar,
g) Meslekî Açık Öğretim Lisesinden 1. veya 2. dönem öğrencisi olarak tasdikname alanlar, (3. dönem notu olanlar alınmaz)
h) Meslek liselerine kayıt yaptırmış; ancak hüküm giymiş olanlar,
i) Meslek liselerine kayıt yaptırmış ancak yüz yüze eğitim yapamayacağını tam teşekküllü devlet hastanesinden “yüz yüze eğitime devam edemez” ibareli kurul raporu ile belgelendirenler,
j) Meslek liselerinden tasdikname almış ancak yurtdışında ikamet ettiğini belgelendirenler,
k) Yurt dışında öğrenim görmüş olanların öğrenim düzeylerini gösteren denklik belgeleri, yukarıdaki şartlardan birisini taşıyanlar, (Denklik belgesi ile Açık Öğretim lisesine kayıt için başvuran öğrencilerin denklik belgesinde belirtilen düzeylere göre, ilköğretim okulu mezunu veya lise ara sınıf öğrencisi olarak kaydı yapılır. Lise ara sınıf seviyesindeki öğrencilerin denklik belgesinde; toplam dönemi, toplam kredisi ve alanlara göre kredisi ile döneminin belirtilmiş olması gerekmektedir.)

Not 1: Açık Öğretim Lisesi tasdiknamesiyle tekrar kayıt yaptırmak isteyen öğrencinin tasdiknamesinin aslı öğrenciden alınarak öğrenci dosyasına konulduktan sonra öğrenciye tasdiknameli Form C kayıt işlemi yapılarak evrakları Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne gönderilecektir.
Not 2: Mesleki Açık Öğretim Lisesine Kayıtlı 1. veya 2. dönem öğrencisi olup da, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, Mesleki Açık Öğretim Lisesinden tasdiknamesinin alınarak, Açık Öğretim Lisesine kaydının yapılmasını isteyen bir dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat eden öğrencilerden öğrencilik durumu kayıt şartlarına uyanların tasdiknameleri yazmış oldukları dilekçeye göre Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından Mesleki Açık Öğretim Lisesinden alınarak kaydı Açık Öğretim Lisesine yapılacaktır
5. Kayıt Başvuru Evrakları:
a) İlköğretim Okulu veya Ortaokul Mezunu Öğrenciler;
a) Nüfus cüzdanının fotokopisi
b) Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm. ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
c) İlköğretim okulu veya ortaokul diplomasının aslı(diploması kayıp olanlar Diploma Kayıp Örneğinin aslı ile), çıkma belgesi ya da denklik belgesinin aslı,
d) Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontunun aslı,
e) Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (öğrenci tarafından imzalanacak.)
b) Orta Öğretim Ara Sınıflarından Ayrılanlar;
a) Nüfus cüzdanının fotokopisi,
b) Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
c) Alan seçmeli sınıf sistemi, sınıf sistemi ve kredili sistemden ayrılan öğrenciler, tasdikname ve Başarı Durum Belgesinin aslı, (Ek 2 belgesi)
d) Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren belgenin aslı ile.
e) Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (öğrenci tarafından imzalanacak.)
c) Yurt Dışında Öğrenim Görmüş Olanlar;
a) Nüfus cüzdanının fotokopisi,
b) Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
c) Eğitim Ataşeliklerinden veya İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden alınan kredisi ve toplam dönemi yazılı denklik belgesinin (karşılık geldiği okul ismi/genel liselere, toplam dönemi, kredisi, sosyal bilimler, Türkçe matematik, fen bilimleri, yabancı dil alan kredilerinin yer aldığı denklik belgesi) aslı,
d) Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren belgenin aslı,
e) Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (öğrenci tarafından imzalanacak.)
d) Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı ancak; öğrencilik durumu “silik” olanların başvuruları(Form C):
a) Form C ile kayıt yaptıracak öğrenciler; (Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırdıktan sonra en az 2 dönem üst üste kayıt yenilemeyen öğrenciler);
b) Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren belgenin aslı.
c) Not: Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri sistemden “silik öğrenci form C işlemi” ile kayıt yapacaklardır. Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne bu öğrencilerle ilgili, belgesiz form C öğrenci listesi ve kayıt ücreti olarak bankaya yatırdıkları 40,00 TL’lik banka dekontu haricinde hiçbir dosya ve evrak gönderilmeyecektir.
e) Açık Öğretim Lisesinden Tasdikname Alarak Ayrılanlar (Belgeli form c işlemi);
a) Nüfus cüzdanının fotokopisi,
b) Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf.
c) Açık Öğretim Lisesinden aldığı tasdiknamenin aslı.
d) Kayıt ücretinin yatırıldığı gösteren belgenin aslı.
e) Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (öğrenci tarafından imzalanacak.)
Not: Açık Öğretim Lisesi öğrencisi iken tasdikname alarak ayrılan ve tekrar Açık Öğretim Lisesine kayıt olmak isteyen öğrencilerden tasdiknameleri kesinlikle istenecektir. Öğrenci dosyası düzenlenirken dosyanın öğrenci no bölümüne eski Açık Öğretim Lisesi numarası yazılacaktır. Öğrenci dosyası üzerindeki öğrenim durum belgesi altında bulunan, Açık Öğretim Lisesi tasdiknamesi (Form C işlemi) seçeneği işaretlenecektir.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri sistemden “tasdiknameli öğrenci form C” girişinden işlem yapacaklardır. Veri girişi yapılan öğrencilere ait rapor alınarak öğrenciye imzalatılacaktır. Öğrenci dosyasının üzeri yazılıp içerisine yukarda sıralanan belgeler konulacaktır. Evrakı teslim alınan öğrenci aşağıdaki formattaki Belgeli Form C Listesine kayıt edilerek Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne gönderilecektir.
f) Meslekî Açık Öğretim Lisesinden Tasdikname almış öğrenci:
a) Nüfus cüzdanının fotokopisi,
b) Son altı ay içinde ön cepheden çekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
c) Kayıt ücretinin yatırıldığını gösteren belgenin aslı,
d) Tasdikname belgesinin aslı,
e) Halen Mesleki Açık Öğretim Lisesine kayıtlı ancak Açık Öğretim lisesinde okumak isteyen öğrencilerden, kayıt kabul şartları uyanların Mesleki Açık Öğretim Lisesinden kaydının silinerek Açık Öğretim Lisesine kaydının yapılmasını istediğine dair dilekçe,
f) Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (Öğrenci tarafından imzalanacak.).
Not: Kayıt yaptıracak öğrencinin Meslekî Açık Öğretim Lisesinden almış olduğu tasdiknamedeki öğrenim dönemi 1 veya 2. dönem olacak. Dönemi 2 den fazla olan öğlecilerin kayıtları alınmayacaktır. Öğrencilerin durumu sistem üzerinden incelenerek öğrencilik durumlarının kayıt kabul şartlarına uyup uymadığı konusunda öğrenci bilgilendirilecektir.

Read more…

Uzay oyunu Cashraider

Herkesin bildiği üzere uzay oyunlarının ne kadar zevkli olduğunu herkes bilir.Anacak bu oyunua fazla ilgi yoktu nedei yeni çıkmış olması idi.ve ben sizler iç.in cashraider için daha doğrusu bir kaç yararlanabileceğiniz site aradım buldum ve bu siteleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
http://domainsiz.com/darkorbit/dark-orbit.jpg

cashraider.tk   cashraider.com.tr cashraider.de

Read more…

28 Temmuz 2009 Salı

Karahan Online Kasılma yerleri level atlama

Bilindiği üzere knight online gibi oyunlardan sonra Türklerde harekete geçerek oyun yapmaya başladılar.
Karahan online ise tamamen Türk yapımı bir oyun.Oyun hakkında çok fazla bilgi verilmiyor.Ancan ben sizlere nasıl level atlanır.Kasılma yerleri gibi bazı önerilerde bulunacağım.Hemen geçelim buyrun;
Eğer düzeyi 1-7 arasında, o zaman bu öldürmek gerekir
Resim

Resim
Eğer seviye 7-12 arasında, daha sonra bu öldürmek gerekir
Resim

Resim
Eğer seviye 12-17 arasında, daha sonra bu öldürmek gerekir
Resim

Resim

Eğer seviye 17-20 arasında, daha sonra bu öldürmek gerekir
Resim

Resim
Eğer seviye 20-22 arasında, daha sonra bu öldürmek gerekir
Resim

Resim
Eğer seviye 22-26 arasında, daha sonra bu öldürmek gerekir
Resim

Resim
Eğer seviye 26-49 arasında, o zaman bu haritada öldürmek gerekir


Resim


Eğer seviye 28-49 arasında, o zaman bu harita (Need Yüksek Savunma olarak) öldürmek gerekir
Resim
Eğer seviye 49-70 arasında, o zaman bu haritada öldürmek gerekir
Resim
Eğer seviye 70-90 arasında, o zaman bu haritada öldürmek gerekir
Resim
Eğer seviye 76-82 arasında, o zaman bu harita (Need Yüksek Savunma olarak) öldürmek gerekir
Resim
Eğer seviye 90-94 arasında, o zaman bu haritada öldürmek gerekir
Resim
Eğer seviyesi 94-100 arasında, o zaman bu haritada öldürmek gerekir
Resim
Eğer düzeyi 100-105 arasında, o zaman bu haritada öldürmek gerekir
Resim
Eğer düzeyi 105-112 arasında, o zaman bu haritada öldürmek gerekir
Resim

 


sizlere zamanla ders vermeye çalışacağım şimdilik iyi oyunlar kolay gelsin.

Read more…

Mertin Özel fotoları begüm fulya fotoğraf makinesi

İnternette belli başlı elektronik aletlerini satmak için oyun oynayan Begün Mert Ve Fulyanın fotoğrafları internete düşer düşmez sitemizde buldu kendini.Fulyanın fotoğraf makinesindeki Mertin Fotoğraflarından sizlere bir kaç resim.Facebookda resimleri paylaşan fulya istediği yerlere ulaştı sanırım;)
Begüm Ve Mertin fotoları:
Begüm
Mert

Read more…

Yüz felci için bitkisel çözümler

Marankinin Dudak, yanak, kaş, göz çevresi gibi yüz hareketlerini yapmamızı yüz sinirleri aracılığı ile sağlamaktayız. Beynimizden gelen hareket emirlerini yüz siniriler, yüz kaslarına iletip istediğimiz hareketleri yapmamızı sağlar.

Eğer beynimizdeki ya da yüz sinirilerindeki bazı hastalıklar bu iletiye engel olursa yüz felci meydana gelir ve yüz hareketleri kısmen veya tamamen ortadan kalkar.

Pratik bitkisel çözümler Ahmet

• Ardıç yağı ile yüze masaj yapılır.

• Zencefil bal ile macun yapılır. Sabah akşam bir ceviz büyüklüğünde yenilir.

• 50 gram ılık suyun içerisine 3 avuç lavanta çiçeği konur. 48 saat bekletildikten sonra bez ile süzülür. Bu karışım felçli kısım üstüne masaj yapılarak sürülür.

• Bir bardak kaynar suyun içine 10 gram biberiye konularak. 10 dakika bekletilir, günde 2 veya 3 bardak içilir.

• Üzerlik yağı ile yüze masaj yapılır.

Read more…

Zatürre için bitkisel çözümler

Ahmet Maranki Zatürre, dünyanın bilinen en eski hastalıklarından birisidir.


Zatürre, özellikle küçük çocuklarda, yaşlılarda, ve kalp, şeker, böbrek, bronşit hastalarında ölümlere neden olabilmektedir.


Pratik bitkisel çözümler:


• Bir bardak kaynar suyun içine, 4 gram sığır kuyruğu çiçeği konularak 10 dakika bekletilir. Günde 2 veya 3 bardak içilir.


• Bir litre kaynar suyun içine, 20 gram sığır kuyruğu çiçeği, 20 gram gelincik çiçeği, 10 gram ebegümeci konularak 10 dakika bekletilir. bal ile tatlandırılarak günde 2-3 bardak içilir.


• Bir bardak limon suyu, 3 bardak su ile karıştırılır. bal ile tatlandırılarak günde 3-4 bardak içilir.


• Bol bol ılık ıhlamur çayı içilir.


• Nane haşlandıktan sonra, ılık olarak bol bol içilir.


• Nane, ıhlamur, ebegümeci bir arada haşlanarak suyu içilir.


• Bir bardak kaynar suyun içine, bir çay kaşığı hatmi kökü toz halinde konularak 10 dakika bekletildikten sonra suyu süzülür. günde 2 bardak içilir.


• Üç bardak suyun içine, 20 gram köpek üzümü yaprağı konularak 10 dakika kaynatılır, günde 3 bardak içilir.


• 4 bardak suyun içine, 5 adet incir doğranır. 15 dakika kaynatılır. 10 dakika bekletilir. Günde 3 bardak sıcak olarak içilir.


• Badem, dövülmüş gül ve kafur gül suyunda ezilerek, göğüse sürülür.

Read more…

27 Temmuz 2009 Pazartesi

Yeni Öss sistemi 2010 Öss

YÖK, 195 dakikalık tek sınavı kaldırıyor. 2010'daki yeni sistemle iki ayrı sınav, ikinci sınavda da 4 ayrı test ve 1 yabancı dil sınavı olacak. Testler iki haftaya yayılacak, fakülteler 'testine göre' öğrenci alacak.

Akşam'dan Kıvanç El'in haberine göre, 2010 yılında ÖSS'de yapılacak köklü değişiklikler konusunda önerilen sistemin ayrıntıları netleşmeye başladı. Yeni sistemde öğrencilerin kaderini 195 dakikalık tek sınav belirlemeyecek. Öğrenciler temel sınavın yanında 2 haftaya yayılan 4 farklı dersin testleriyle karşılaşacak, çözdükleri testlere göre bölümlere yerleşecek.
Aç kalmadan 7 kilo verebilirsiniz! Tıklayın öğrenin!

Önceki gün YÖK Genel Kurulu'nda ele alınan sistemde öğrenciler, nisan ve haziran aylarında olmak üzere iki aşamalı sınava girecek. Nisan ayında temel bilgilerin yer aldığı sınavda belirlenecek barajı geçenler haziran ayındaki sınavlara girecek.

YÖK'ün önündeki yeni sistem şöyle:

l Nisan'daki sınavda öğrencilere basit düzeyde Matematik, Türkçe, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Psikoloji soruları yöneltilecek.

l Haziran'da 2 haftaya yayılan 4 farklı ders testi öğrencilere uygulanacak. Bu testler; 'Matematik', 'Edebiyat', 'Fen' ve 'Sosyal' testlerinden oluşacak.

l Matematik okumak isteyenlerin sadece bu teste girmesi yetecek. Fakülteler hangi testlere göre öğrenci alacağını açıklayacak.

l Moleküler Biyoloji ve Genetik okumak isteyen bir öğrenci 'Matematik' ve 'Fen' testini çözecek. Fen testi içinde yer alan 'Biyoloji' sorularının standart sapmaları da farklı hesaplanacağından 'Biyoloji' sorularının önemi artacak.

l Yabancı Dil bölümlerinde okumak isteyenler 2 haftalık sınavın haricinde 3'üncü hafta ayrı bir Yabancı Dil Sınavı'na girecek.

l Meslek lisesi öğrencileri de genel lise öğrencileri ile aynı şartlarda sınava girecek. 2 yıllık Meslek Yüksek Okulları'na sınavsız geçiş hakkı kaldırılacağından meslek liseliler 'Temel' düzeydeki sınavın ardından puanlarına göre 2 yıllık fakültelere de yönelebilecek.

l 4 yıllığa gitmek isteyen meslek lisesi öğrencilerinin önü de kapanmayacak. Meslek liseliler, 4 teste girerek mezun oldukları alan dışında istedikleri bölümlere yerleşebilecek.

Örneğin, bir teknik lise makine, motor gibi bölüm öğrencisi, 2 yıllık okumak isterse sadece 'Temel' düzey sınavına girip üniversiteye yerleşebilecek. 4 yıllık bölüme gitmek isterse 2'nci aşama sınava girecek. Hangi bölümü okumak istiyorsa o bölümle ilgili belirlenen testi çözecek. İsterse 4 testi de çözüp bölüm hakkını artıracak.

İmam hatip lisesi öğrencileri de istedikleri bölüme istedikleri testi alarak gitme hakkına sahip olacak. 28 Şubat öncesi dönemde imam hatip öğrencilerinin de arasında olduğu meslek lisesi öğrencileri istedikleri alanlarda tercih yapabiliyordu.

2010'A YETİŞİR ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan: Sınavlar, iki haftaya yayılacak. İlkine girenler, taban puanı geçtiklerinde 2. sınava da girme hakkı kazanacak. Öğrenci, 'Ben Matematik ve Edebiyat testlerini yanıtlayacağım' diyebilecek. Bir başka öğrenci de 'Ben bütün testlerde şansımı deneyeceğim' deme hakkına sahip olacak. Ama mantıklı olan Fen bölümü mezunu bir öğrencinin Fen testini yanıtlamasıdır. Sözel bölüm mezunu öğrenci, 'Ben Fen testini çözeceğim' derse o konuyu daha önce öğrenmediği için sıkıntı yaşayabilir. Ayrıca bu sistemde ortaöğretim başarı puanının sınav puanlarına belli bir şekilde eklenmesi gerekir ki o konu konuşulmadı, o ayrı bir boyutudur. Fakültelerin ihtiyaçlarına göre çok sayıda puan türü tanımlayabiliriz. Birisi mesela Fen testi içinde yer alan Kimya puanına daha ağırlık verir, biri Fizik sorularına. Kabul edilirse sistemi 2010'a yetiştiririz.

kaynak:haberler.com

Read more…

Lost 5. final sezonu Yabancı dizi lost

Dünyaca ünlü lost dizinin birinci sezonda ölen giden kişilerin geri döneceği öğrenildi.Diznin yapımcılarından gelen açıklamalar sonucunda 1.ci sezondaki bazı karakterlerin geri döneceğini bildirdi.

Read more…

24 Temmuz 2009 Cuma

Tarık Mengüç 35 Derece şarkı Sözü 2009

Uzun süredir piyasada kendini pek göstermeyen sanatçı Tarık Mengül çıkarttığı yeni parçası ile sevenleri ile tekrar buluşmak istiyor.Radyolardada en çok istek alan şarkılar arasında yer alan 35 derece şarkı sözleri buyrun sitemizde :D

Hava sıcak yanıyorum bunalıyorum
Her şeye rağmen valla stres atıyorum

Ateşim 35 derece, hava sıcak 35 derece
Tatilin tadını çıkaralım, hadi bebeğim hadi denize
Ateşim 35 derece, hava sıcak 35 derece
Kumlara şöyle uzanalım yatalım hadi sere serpe

35 derece, 35 derece, 35 derece

Bu gece diskoya bara gidelim
İstersen yalın ayak sahili gezelim

Ateşim 35 derece, hava sıcak 35 derece
Tatilin tadını çıkaralım, hadi bebeğim hadi denize
Ateşim 35 derece, hava sıcak 35 derece
Kumlara şöyle uzanalım yatalım hadi sere serpe

35 derece, 35 derece, 35 derece
Ateşim 35 derece

Read more…

Sesli konuşma 3g görüntülü konuşma fiyatları

Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu başkanının yaptığı açıklamada 2G ve 3G nin görüşme bedelleri arasında fark olmayacağı belirtildi.
Fakat 3G ile daha fazla veri indirilirse daha fazla bedel ödeneceği belirtildi.


Avea sesli fiyat tarifesi : 7,75 TL
Avea görüntülü fiyat tarifesi : 7,75 TL
Turkcell sesli fiyat tarifesi : 6,55 TL
Avea görüntülü fiyat tarifesi : 7,75 TL
Vodafone sesli fiyat tarifesi : 6,75 TL
Avea görüntülü fiyat tarifesi : 7,75 TL

3G görüntülü ve sesli konuşma fiyatları ne kadar?

Read more…

23 Temmuz 2009 Perşembe

Joomla radyo teması

Joomla ile harika siteler kurmanız mevcut.Bununla beraber kuracağınız sistemler içinde özel temalar sitemizde mevcut.Bizde sizlerle Joomla radyo temasını paylaşmak istiyoruz.;

Read more…

Joomla Oyun teması

Diğer temaları paylaştıkdan sonra Bu harika oyun temasınıda sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar.Bu joomla teması harika bir görünüme sahip olmakla beraber modül ve bileşenleri ile birlikte sizlerle;
Image Hosted by ImageShack.us

Read more…

Joomla theme harika temalar

JOomla araba teması;
joomla sitesi kurmak isteyenler icin ideal bir joomla tema galeri sitelerine uygun joomla temayı burdan indirebilirsiniz  
--------------------------------------------------------
Joomla hastane medikal tema;
---------------------------------------------------------------
Blogger görünümlü Joomla Tema;
Image Hosted by ImageShack.us

blog sitesi düşünüyorsanız joomla için harika bir tema Buyrun Burdan veya resime tıklayıb indirebilirsiniz ( ayrıca Özel bir tema isteginiz olur ise ve ya bi yardım konusu yorumlarda belirtirseniz elimden gelen temaları saglayabilirim.

---------------------------------------------------------------
Joomla Satış Teması;
Image Hosted by ImageShack.us

Eger Bir aLış veriş Sitesi Dünüyorsanız ve bu joomla olucaksa bu tema gerçekten çok iyi joomlanızı kurun ve bu temayı kurun içerisinde alış veriş ile ilgili modulleri bileşenleri ve mambotları mevcuttur size sadece düzenlemek kalıyor kolay gelsin burDan

Read more…

22 Temmuz 2009 Çarşamba

kovboy filmleri izle

Eski zamanların en güzel kovboy filmlerini sizinle paylaşmak istiyorum.İşte unutulmaz kovboy filmleri;


Affedilmeyenler

Read more…

karayip korsanları 3 izle

Pirates of Caribbean III
izlemek için aşağıya

Read more…

hızlı ve öfkeli 3 filmini izle

Hızlı ve öfkeli serisine devam izlemeyenler sizi burdan alalım.İyi seyirler..

Read more…

örümcek adam 2 - SPiDER MAN II izle

Örümcek Adam 2


Örümcek adam 2,Spiderman 2 online,örümcek adam 2 indirmeden

Read more…

hayalet gemi İzle Ghost ship

hayalet gemi
Ghost Ship eski filmler, Hayalet Gemi - Ghost Ship filmi indir, Hayalet Gemi - Ghost Ship filmi izle, Hayalet Gemi - Ghost Ship indir, Hayalet Gemi - Ghost Ship izle

Read more…

Meriç Burçin Mevsim Bahar Dinle

Meriç ve Burçin den süper bir yorum MEvsim Bahar dinlemeye değer buyrun izleyin

Read more…

21 Temmuz 2009 Salı

Bkm Mutfak Hıyarlı baba kız isteme izle

En sevilen oyun kahramanı hıyarlı baba ve havuçlu anne gene tüm ilgileri üzerine toplamayı başardı.
Buyrun izleyelim faruk a nasıl kız istiyo xD

Read more…

Andre Santos Fenerbahçe’de

Ünlü yıldız Andre Santos artık Fenerbahçe de.Uzun görüşmeler sonucunda Fenerbahçe ile anlaşan yıldız Andre Santos artık resmen fenerbahçe de.
http://d.yimg.com/i/ng/sp/afpji/20090628/newsmlmmd.554d61440b61bc79f0a36db1c7978b56.8212b.jpg http://www.estadao.com.br/fotos/andresantos292280.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/USA+v+Brazil+FIFA+Confederations+Cup+Final+2wlBkiCfrkzl.jpg http://www.mwadoo.com/images/a_3_wp1.jpg
Fenerbahçe’nin yeni transferi Andre Clarindo Dos Santos’u Avrupa’nın büyük kulüplerinin transfer listesindeydi. Roma, Barcelona, Real Madrid ve Milan gibi Avrupa devlerinin transfer listesinde bulunan Andre dos Santos artık Fenerbahçe için mücadele edecek.

Read more…

Harry Potter ve Melez Prens 2009 online izle

Çocuklar tarafından çok sevilen Harry Potter ın serilerine devam etmeye hazırlanıyor.Yapımı biten film in türkçe fragmanını sizlerle paylaşmak istiyorum.Buyrun arkadaşlar..

Read more…

Buz devri 3 age online izle indirmeden

Buz devi serileri ile izleyenlerini müthiş bir eğlenceye sürükleyen Buz devri filminin devamı olan 3 temmuz ayında yayına girmesi ekleniyor.
Buz Devri 3
01 Temmuz Çarşamba günü dünya ile aynı anda vizyona giren ve herkesin heyecanla beklediği film, ilk gününde 262 salonda toplam 60.862 izleyici ile buluştu.
Buz devri 3 resimleri:
Buz Devri 3
Buz Devri 3
Buz Devri 3

Buz Devri 3 HD DivX 2009
İzle:

Read more…

Hadise evlenmeliyiz klibi orjinal klip 2009

Eurovisionda bizi hayal kırıklığına uğratan hadise yepyeni klibi evlenmeliyiz ile karşımızda İşte o bomba klip Evlenmeliyiz.

Read more…

Güzide Duran kızıyla görüntülendi

Güzide Duran Evlendikten sonra mankenliği bırakan Güzide Duran, kızı Selin'le ilk kez görüntülendi.
GÜZİDE DURAN_ADNAN AKSOY_BODRUM 2009 / 1
GÜZİDE DURAN_ADNAN AKSOY_BODRUM 2009 / 2

Read more…

Fenerbahçe Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rakipleri

Avrupa kupalarındaki temsilcimiz FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ
Young Boys (İsviçre)
Sturm Graz (Avusturya)-Siroki Brijeg (Bosna-Hersek) galibi
Bnei Yehuda Tel-Aviv(İsrail)-Dinaburg (Letonya) galibi
NK Gorica (Slovenya)-Lahti (Finlandiya) galibi
Honved (Macaristan)

bunlar olağan rakiplerimizdir.Fenerbahçeye başarılar.

Read more…

Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Kupa Maçı 2 Ağustos 2009

Beşiktaş İle Fenerbahçe Arasındaki mücadele 2 ağustos günü Atatürk Olimpiyat Stadı‘nda yapılacak.Saat 21:00 de başlayacak olan 2009 TFF Süper Kupa Final Karşılaşması, Fox TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak.Müsabaka:2009 Beşiktaş – Fenerbahçe Süper Kupa Finali Maç Tarihi : 2 Ağustos 2009 PazarMaçın Saati : 21:00Stadyum : Atatürk Olimpiyat Stadı.Maç Kanalı : FOX TV (canlı).Maç büyük bir çekişme halinde olacaktır.Malum süper kupa.İki takımada başarılar dileriz

Read more…