30 Haziran 2010 Çarşamba

Özgürem Aşk 2010 Albümü Özgür KOÇ (Çocuk 2010)

Özgür Çocuğun 2010 Albümü Özgürem Aşk yakında tüm vitrinleri süslemeye başlıycak. Bizlerde herkes gibi sitemizden albümü tanıtacaz. İnşallah hayırlı uğurlu bir albüm olmasını isteriz. İrem Kız Ve Özgür KOÇ a da mutlulular dileriz. Albüm ikisi içinde hayırlı olur inş.

Read more…

28 Haziran 2010 Pazartesi

Aşk-ı Memnu veda Nihal in kına gecesinde Çalan Müzik

Vedalar veya Nihal durdurulması Memnu dizisi son bölüm gece Hint müziği, sırasıyla oynuyor. Burada, bu müziği bulduk ve yayınlıyoruz. Hindistan ve Hint müzik paylaşırken bir kişi olarak sevgi dolu olduğumu anlatmak isterim.

Read more…

26 Haziran 2010 Cumartesi

AŞKI MEMNU VEDA CANLi FULL HD İZLE

Dizi sevenlerini hite boğmaya devam etti. Dizide yer alan bazı sahneler ise izleyici ağlatmaya yettide arttı bile. Şu sıralar google da en çok aranan kelimelerde ise rekora koşuyor. Dizinin indirme adresleri aşağıda hd şekilde indirmeniz için düzenlenmiştir.



Rapidshare indirme linkleri
1.part 2.part 3.part 4.part 5.part

Netload indirme linkleri
1.kısım 2.kısım 3.kısım 4.kısım 5.kısım

Hotfile full hd indir
1.kısım 2.kısım 3.kısım 4.kısım 5.kısım

Megashares
1.part 2.part 3.part 4.part 5.part

X7.to
1.part 2.part 3.part 4.part 5.part

Read more…

25 Haziran 2010 Cuma

lise 9.Sınıf Coğrafya Sorumluluk Sınavı Soruları ve Cevapları

Yaz dönemi sorumluluk sınavlarında sınava girecek öğrenciler için hazırlamış olduğumuz soruları yayınlıyoruz. Umarım bir nebzede olsa işinizi görür ve sınavı geçersiniz.


1-Türkiye paralel ve meridyen arasında bulunan dünyada?

Birkaç meridyen batısında 30derece olur ise

2-yerel meridyenin 12:00 yerel saat ile başlatın?

1000 yılında

3-deniz seviyesi şehir olurken, sıcaklık 15 derece. Sıcaklık yüksektir birkaç derece nedir?

en çok yağış sezonunda ülke, yaz muson iklimi düşer

4-muson iklimi, üçü gördün mü?

Rüzgara Beş sabit ticaret rüzgârları ki aralarında paralel dünyada darbe?

6-Türkiye'de yıllık sıcaklık bölgemizde en yüksek, neden ikisi girin.

7-karst karst arazi beş onları da görüleceği gibi girmek?

Türkiye'de

8-Akdeniz iklim diğer ülkeler tarafından görülür ve 5 girin.

9-Platosu Türkiye'nin İç Anadolu bölgesinde beşinci tohum girin.

10-Ölçeği 1/100.000 bir harita 10 cm. Aslında, birkaç kilometre uzağa yanında gösterilir?

Read more…

Evkur yeni şube Alış-Veriş Merkezleri A.Ş. Türkiye

Bizim milletimiz alışveriş yapmakdan son derce hoşlandığı için bizede bu tür mağazaların reklamını yapmak düşüyor. Evkurun yeni açılan şube adreslerini yayınlıyoruz.


--------------------------------
Kadıköy Şubesi:

Söğütlüçeşme Caddesi Direklihan No:21
Kadıköy/İstanbul

Tel: (0216) 418 54 56 / 10 hat

Faks: (0216) 338 37 04

-------------------------------


Bayrampaşa Şubesi:

Yeni Doğan Mah. Demirkapı Caddesi No:18
Bayrampaşa/İstanbul

Tel: (0212) 544 97 15
(0212) 674 77 10

Faks: (0212) 567 21 05

-----------------------------

Ümraniye Şubesi:

Atatürk Mah. Alemdağ Cad. No:106
Ümraniye/İstanbul

Tel: (0216) 523 85 89

Faks: (0216) 523 14 16

-----------------------------

Konya Şubesi:

Hamidiye Mah. Aladdin Bulvarı No:2
Selçuklu / Konya

Tel: (0332) 351 89 89

Faks: (0332) 351 95 57

Read more…

24 Haziran 2010 Perşembe

Yeni birYeni Laptop Bakım Kılavuzu

Ne zaman yeni bir laptop almak istedğim zaman ilk şey takın ve dolaşmaya başlamak, sadece akılda oraya rağmen önce yapmanız gereken şeyler vardır.

Laptop Bakım ipuçları:
-Şahsen ben off benim bilgisayarların tüm etiketler gibi. Onları çıkarmak istiyorsanız, şimdi yok.


-O kadar ki, bunlar için daha az yer almak için rahat uyum sırf-I hem Mac hem de PC bilgisayarlar hem benim ev ve ofis var, ben her zaman benim Mac'ler için özel laptop çanta kullanmak durumunda çevrede içinde geri gidiyordu.


-Eğer o zaman kesinlikle anti-virüs yazılımı istiyorsanız bir Microsoft işletim sistemi kurun. Ben Nod 32 kullanmanızı öneririm. Sadece ben kendime şans vardı çünkü. Ayrıca 2009 yılında CNet Editors seçimdi.
-Eğer laptop bırakırsanız sizi sonunda batarya berbat edecek tıkalı. Eğer pil tüketimini neredeyse hiçbir şey üzerine koymadan önce izin vermelisin.
-Sistem bir veya iki haftada bir haftalık temizlik yapın. Sadece sabit sürücü ve işletim sistemi temizlemek için disk defrag ve diğer sistem araçlarını çalıştırın, ayrıca bilgisayar kendini temizlemek gerekir.

..kolay gelsin.

Read more…

VIPRE Antivirus + Antispyware

Bu VIPRE onun sözünü herhangi rakiplerinden daha iyi teslim bir yerdedir.Aslında, bazı McAfee ve Norton gibi yaşlandıkça daha çok bilinen antivirüs programlarının neredeyse de yapmadım gibi bu yıl VIPRE. Biz gerçekten başından sonuna kadar etkilendik. Kurulum çok kolaydır. Kullanıcı arayüzü ve kolay kullanımı temizdir. E-posta koruması güvenilir ve sağlam.


Genel virüs, casus yazılım ve malware koruması eşit veya daha çoğunun herhangi bir antivirüs yazılımı gördüm daha iyidir - göreceli yeni gelen yazılım özellikle McAfee, Norton ve Kaspersky gibi ev isimlerle karşılaştırıldı.


Biz VIPRE Antivirus + Antispyware benzeri güçlü bir rakip gibi sağlam antivirüs yazılımı ile alana girmek görmek için memnuniyet duyuyoruz.

Read more…

Aşk-ı Memnu Bihter’in intihar bölümü

Aşkı memnu 7 den 70 e herkesin merakla izlediği ve beğenerek izlediği dizilerin başında gelmekde. Bugün ise bizlere Aşkı memnu veda bölümü ile dizi son bulacak. Dizi yayınlandıkdan sonra her yerde aranan video Bihter in intihar bölümü olacak. Bizde sabırsızlıkla bu sahneyi bekliyor olacağız.

Read more…

Facebook isim ve sayfa url’si değiştirme

Aşağıdaki linkden sayfanıza url yani kısa bir adres alabilirsiniz. Aldığınız adresi silme gibi bir yetkiniz bulunmamatadır. Değiştirme yetkinizde yoktur.

İsim AL

Read more…

Besyo 2010-2011 Sınava Giriş

2010 Besyo sınavına girecekler için klavuz açıklandı. Klavuzu indirmek için tıklamanız gereken link : Tıkla İndir Pdf

Read more…

23 Haziran 2010 Çarşamba

2010 -2011 TSK Astsubay Meslek Yüksek Okul Başvuruları

Şu sıralar işsiz olduğumuzda düşünülürse bu sınavlar bizim için kurtuluş kapısı olabilri arkadaşlar. 1 şubat 15 mart arasında da sözleşmeli subay alımı için jandarma başvuru işlemlerini başlatacaktir. Bu seneki astsubay meslek yüksek okulları Şubatın sonunda başvuruları başlıyor.
Sonuçlara bu sayfadan bakabilirsiniz :
Duyuru ve Başvuru İşlemleri
Başvurular muhtemelen 25 Şubat – 20 Mayıs 2010 tarihleri arasında internet ortamından yapılacaktır.2010 yılı ÖSYS Aday Bilgi Formunun “Askeri Okullara Girme İsteği” alanını işaretlemeyen adaylar başvuramaz.
Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okuluna başvurmak için tıklayınız.
Hava Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okuluna başvurmak için tıklayınız.
Deniz Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okuluna başvurmak için tıklayınız.
Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okuluna başvurmak için tıklayınız.

Read more…

Su Gibi Başvuru Formu - Fox Tv Su Gibi

Gerek Songül Karlı olsun Gerek de Uğur Arslan olsun harika insanların sunduğu ve yönettiği bir program. İnsanları tanıştırarak birbirlerini tanımalarına imkan veren ve sonunda ise mutlu sona ulaştırmayı başaran nadir insanlardan. Evlenmek isteyen insanların ilk başvuru yapacakları adreslerden birisi kendileri. O yüzden neymiş Su Gibi hafta içi her gün 12.30′da FOxxXx’ta!

Programa başvuru için : http://www.sugibi.tv/basvuru.asp

Read more…

Evcilik Oyunu Kendi ve Yiğit Alıcı Kimdir

Evcilik oyunu progamını ne kadar saçma olarak bulsamda her akşam tv yi açtığımda kendimi kontrol edemediğim progamlardan birisidir. Yiğit ne kadar olumlu bir insan rolunde oynuyor yada bize ekrandan öyle görünmek istiyor orası muamma. Cendi ise sürekli pembeye olan başımlılığı beni deli etmekde gözlüğünden arabasına ayakkabısına kadar her eşyası pembe. Sanırım biz ne kadar izlemesekde bazı insanlar bu programı izlemeye devam edecekler.


KENDİ
Hobileri: Sörf ve alışveriş yapmak.
Fobisi: Böcekler
En sevdiği film: Lambada, Come Along Poly.


Yiğit alıcının profili ise:
Hobileri: Inline Skate (Paten) ve 3D modelleme
En sevdiği film: Old Boy

Read more…

Beşiktaş Ricardo Quaresmanın resmi Ürünleri

Ülkemiz takımlarından 3 büyük Beşiktaş dünyaca ünlü yıldız Ricardo Quaresmayı renklerine bağlarayak bi anda dikkatleri üzerne çekmeyi başardı. Bunun üzerine Bjk Storelerde ise Ricardonun resmi ürünleri yerini aldı. Ençok rahbet gören ürünlerin başında ise şapkası ve forması geliyor. Quaresma ise Türkiyeye geldiği için mutlu olduğunu belirterek bu sene Beşiktaşı en iyi yerlere hep beraber taşıyacakları konusunda iddialı konuştu.

Read more…

ikbal gürpınarla şifalı yemekler Programı

Ekranların en hoş, en tatlı ve en sempatik sunucusu İkbal Gürpınar ın sundugu Şifalı yemekler programı hafta içi hergün 14:00 da kanal 7 de seyircilerine lezzetti yemeklere giden yolu göstermekte..
ayrıca konuk ettiigi misafirleri ilede proğramı mükemmele götürmekte...insan için en önemli şey saglıktır saglıgımızı dengede tutmak içinde konuk ettiği misafirleri bilgilerini son derece güzel sunmakta.yani diyet ve saglıkla ilgili duymak istediklerinizin en güzeli ve en doğrusu ikbal gürpınarla sifalı yemeklerde. T.Pınar

Read more…

Yeni terapi yöntemi

YENİ TERAPİ YÖNTEMİMİZ

Psikologlara bu kadar çok başvuruluyor olması beni korkutur oldu. Çevremdeki hemen hemen herkes en az ayda bir kez psikoloğa gidiyor. Dışarıdan bakıldığında gayet mutlu görünen,işi gücü yerinde,kendine göre bir düzen oluşturmuş kişiler…Ama kimse kimsenin içini bilmiyor. Durum böyle olunca da en çok iş yapanlar arasında  psikologlar yer alıyor.İlk başlarda psikoloğa gitmek moda oldu derken artık bu yargım değişti.İnsanlar gerçekten umut bulmak,bir şeyleri değiştirmek için psikologlardan yardım almaya başladılar.Ve her seferinde de görüyorlarki tıpkı psikologların dediği gibi sorun her ne ise yine kişini kendisi çözüyor,çözmek istiyorsa…
          Psilokologlara olan yoğunluğun artmasının sebebi çağımızın en yaygın durumu olan yalnızlıktır.Bundan on beş yirmi yıl öncesinde insanlar imece usulü yaşarken belki de çok daha fazla sorunları varken bile böyle bir seçenek akıllarına bile gelmiyordu.Aslında gelemiyordu.Çünkü kalabalıktılar.Çünkü en ufak bir dertleri olduğunda arkadaşlar toplanıp pasta börek yaparlardı.Ne dert kalırdı ne bir şey.Unuturlardı.Aslında onların zamanında terapileri de kendileriymiş.Kalabalık olmalarıymış.Şimdi yalnızlıktan insanlar neredeyse biri beni dinlesin diyerek psikologlara gidip,rahatlıyor.Artık sorunların hemen çoğu yalnızlıkla bağlantılı.Herkesin o kadar çok kendine yönelik sorunu varki şu hayatta,rahatsız etmemek adına herkes birbirinden uzak duruyor.Yalnız kaldıkça kendini dinliyor.Kendini dinledikçe olmadık konulara dalıyor.Daldığı konunun içinde boğuluyor,sonunda da kendini bir çıkmazda hissediyor.
          Bizim bu yalnızlıktan kurtulmamız gerekiyor.Düzenin bize zorla yüklemeye çalıştığı yalnız kalacaksınız tavrına inat imece hareketi başlatıyoruz.İşte terapi…Yalnızlığa boyun eğmeden…Yalnız kaldıkça içine düştüğümüz kendini bile sevmeme,güvensizleşme duygularına yenilmeden…
 M.Şahin

Read more…

22 Haziran 2010 Salı

2009-2010 Yılı tarih dersi Sorumluluk sınav soruları 9.sınıf

Bizim okulda bunlar soruldu. Sizlere yardımcı olmak amacıyla yayınlıyorum.

1. Tarih biliminin araştırma yöntemlerini maddeler halinde yazınız.
2. Tarih yazıcılığının çeşitlerini yazınız.
3. Tarih ne ile başlar.
4. Asurların Anadolu tarihine ilk büyük etkisi ne olmuştur?
5. Tarihte ' Hun'  adıyla  kurulan Türk devletlerinin isimlerini yazınız.
6. Türklerin anayurdu Orta Asya nın sınırlarını yönleriyle belirleyiniz.
7. Hudeybiye barışının tahini önemiyle ilgili bir maddelik bilgi veriniz.
8. İlk müslüman Türk devletlerinin isimlerini yazınız.
9. Malazgirt Savaşının önemini yazınız.
10. B.Selçuklularda hukuk hangi bölümlere ayrılır?


Umarım yardımcı olmuşumdur.!

Read more…

Kurtlar Vadisi Pusu 64. Bölüm - Hapishanedeki Kavga Sahnesi

64. Bölümde olanlar oldu Pusuda. Kurtlar vadisi pusu perşembe günler milyonlarca insanı ekran başına toplamayı başaran nadir dizilerden sadece birisi. Pusada bu bölümde hapishanede ciddi olaylar meydana geldi.
Kavga sahnelerinin pek yanında değiliz ama sırf hit aldığı için yayınlıyoruz.

Read more…

Sinan Özen Aşkın Hali Albümü 2010

 Sinan özen hem kişilik olarak hemde sanatçı olarak kendini yetiştirmiş sanat adına çok güzel çalışmaları olan bir kişilik. İlk dinlediğin yıllarda annem sayesinde dinledim. Şunuda söylemek gerekirse komşumuzun oğlu sanardım küçükken. Yazdığı ve yorumladığı şarkılar olsun harika bir yorumu var. 2010 albümüne ise süper yorumladığı 7 eserini koymuş: Bişey olmaz deme, Çok ama çok, Kimim var, Aşkın hesabı, Sus ağlama, Bilemiyorum, Sana kıyamam gibi sanatçının çok güzel eseri var.


Sinan Özen – Bişey Olmaz Deme

Read more…

Tufan Altaş Kamil Öge Düet -Garip-

Keskin in yetiştirdiği nadir insanlardan biri olan Kamil öge Tufan altaş ile beraber bulundukları ortamda çok güzel bir eseri yorumlamışlar. Dinleyicilerden gelen yorumlarada bakılırsa çok sadece çok sakin çalıyor Kamil Öge.
Bu parçalardan başkası kesmiyor beni derdimi anlatamıyor. Sincan' dayız ama gönlümüz memleketimizde.

Read more…

Neşet ERTAŞ ayrılığın acısını azmı çektim

Kırşehir' in yetiştirdiği harika bir insan olan Neşet Ertaş ın ayrılığın acısını azmı çektim parçası. Babası olan Muharrem Ertaş dan aldığı hevesle sazına dokunan Neşet Ertaş 72 yaşında olmasına rağmen harika çalıyor okuyor. Bizim gibi Kırıkkale iç anadolu yöresindeki insanlara bu tür eserleri sunmak kalıyor.


Read more…

17 Haziran 2010 Perşembe

Ayaşlı Emre 2010 Sosyete & Yaşamak haram oldu albümü ÇIKTI

Ayaşlı Emre 2010 Sosyete & Yaşamak Haram Oldu Albümü ÇIKTI


TÜM MÜZİK MARKETLERDE

Read more…

16 Haziran 2010 Çarşamba

Vuvuzella sesi Dunya kupası sesi cep zil sesi

Güney Afrikada 2010 DÜNYA KUPASININ başlamasıyla kulaklarımıza yer edinen vuvuzella sesini cep telefonuza zil sesi yapmak için konuyu takip edin.
buyrun video linki : http://www.loxol.tv/flvideo/10031.flv

Read more…