27 Kasım 2010 Cumartesi

Barcelona – Real Madrid Maçı Ntvspor Canlı

Tüm dünya Barcelona sabırsızlıkla bekliyor - Real Madrid maçı 400 milyondan fazla kişi dünya çapında izlemesi bekleniyor Barcelona-Real Madrid maçında en büyük maçı olarak kabul Pazartesi oynanacak.Dünyanın gör.

El Classico Pazartesi 29 Kasım 2010 oynanacaktır. canlı yayın arası 22:00 'de Nou Camptaki NTVSpor mücadele ekranlarında.

Read more…

aranan ödevler konuları siz konuyu yazın problemi yazın biz bulalım

Arkdaşlar büyük bir sorun haline gelen ödevler konusunda sizlere yardıcmı olmaya çalışcaz. Öğretmenlerinizin size verdiği ödev konularını buraya yazarsanız eğer size o ödevi bulmanızda yardımcı olabiliriz. Tabiki ödev hakkında bilgimiz varsa. 2010-2010 ödev konuları arananan ödevler yazarak ulaşabilirsiz bizlere. Sizlerde böylelikle büyük çile haline gelen ödevlerden birazda olsa rahatlamış olursunuz.. Hadi kolay gelsin ii çalışmalar ;)

Read more…

Yeni ingilizce yemek tarifi hazırlandı

yeni ingilizce yemek tarifi ödev konusu.
iskender kebap
Ingredients

400g doner kebab slices
Cayenne pepper
2 rounds of pide bread
4 large chili peppers
50g tomato puree
2 large tomatoes
500g yogurt
4 large cloves of garlic
50g butter
salt to taste
Recipe Info
Category: Turkish Kebaps

Read more…

13 Kasım 2010 Cumartesi

Ömer Faruk Bostan Bir o Bende Nazli Yarim 2010 Albümü Çıktııı !!

Albüm şuan itibari ile piyasaya sürüldü arkadaşlar. Tüm müzik marketlerden isteyebilirsiniz. Ayrıca Albüm içersinde Yalancısın Sen, Bir O Bende, Nazlı yarim isimli bomba parçalarda bulunmaktadır.. Detaylı bilgi için sayfamızı takip edebilirsiniz Adres..: http://www.facebook.com/baSKenTmuHabbeT

Read more…

6 Kasım 2010 Cumartesi

Mesut Dağlı fan sayfası Facebook sayfası

Değerli Sanatçı adına facebook sitesinde açmış olduğumuz Mesut Dağlı hayran sayfası günden güne büyümekte. Sizlerinde desteği ile inşallah Mesut Dağlı yı tüm dünya tanıyacak..Aşağıdaki linkten hayran olabilirsiniz..

Read more…