25 Ocak 2011 Salı

Ayağını yorganına Göre uzat Kompozisyon

Kompozisyon paylaşımı;
Bazı insanlar, onların güç var ve mali durumu değerlendirmek gerekir. Ben bir nevi vurdumduymazlık ve kendi kendilerine karşı kendi demek. Yatırımların Nereden geldiğini düşünmeye ölçüsüzce olmadan, harman savururlar har vurdu. Tabii ki, yine böyle dikkatsiz eylemleri nedeniyle sonunda çeker. "uzat Ayağını yorganına göre" dedi halkına uyarı böyle ölçüsüzlüklerde doğası.
vericinin kendisi tanır önce hayat, olgun bir adam, anlaşılması, mali durumu değerlendirir, durumları sınırlar gibi pişman önlemek için. Insanların gereksiz hareketinin varlığının bilinç Varış ve ölçüsüzlüklerden tutar
Anlaşıldığı ki kendi elinde herkesin mali sıkıntılardan korunması. Herkes, ama gönlünce birçok şeyi istiyor bilge bir adam gereksiz ve aşırı isteklerini önlemek için çalışır. Kendi güç yapma ve olma eğilimindedirler şeyler açısından. Güç - talep, gelir - gider bir kişi ayarlayabilirsiniz ölçüsüzlüklerin kurbanı olmaktan uzaktır.

Read more…

15 Ocak 2011 Cumartesi

Galatasaray 0 Ajax 0 Maç Özeti 15 Ocak

TT Arena Stadının açılış mücadelesinde Gs İle Ajax Yenişemedi. Muhteşem gösterilerle açılan stadda Toki Başkanı Gs yönetimine yüklendi. Başbakan Stadı terketti. Ancak Oyuncular ve hagi etkilenmemek zorundaydı ve karşılaşma başladı. Maç 0-0 sona erdi

Read more…

8 Ocak 2011 Cumartesi

Sweedish House Mafia Feat. Pharrell - One ( Your Name )

Sweedish House Mafia Feat. Pharrell - One ( Your Name )
Sweedish House Mafia Feat. Pharrell - One ( Your Name )


S

Read more…

eyvah Eyvah 2 karaçalı Türküsü izle karaçalı

Ata Demirer in başrolünde oynadığı eyvah eyvah filmi şimdilerde ise 2. sini hazırlamaya başladı ve Müthiş bir türkü olan karaçalı ise şu sıralar gündemden düşmüyor. bıyırrr ;)

Read more…

Kıdem ve İhbar Tazminatı 2011 Yılı Hesaplama

Meraba blogcular. Ne zaman emekli olacağı konusunda kesin bir bilgiye sahip olmayan sizler için yeni bir sistem geliştirimiş. Adresden işe başlama günü bitirş günü çalışma iş günü gibi bilgilerinizi girerek ne zaman emekli olabileceğinizi hesaplamanız mümkün. Şu vereceğimiz adrese tıklayarak istenilen bilgileri girmeniz yeterlidir.

adres:  http://ynb.datassist.com.tr/tazminat1.jsp

Read more…

Sevduğum Kaldı Köyde Cem Yılmaz Av Mevsimi Hayde Gidelum



Sevduğum Kaldı Köyde Cem Yılmaz Av Mevsimi Cem yılmaz ın son zamanlarda patlama yapan parçası hayde. Tüm arama motorlarında en fazla aranma istatistiğine ulaşan hayda parçası şimdide pars blogda.

Read more…

7 Ocak 2011 Cuma

Mauro Formica Galatasaray da forma numarası anlaştımı

Arjantinli Formicanın açıklamanalarına göre galatasaray büyük yol katetmiş. Ancak takımı ufak pürüzler çıkıartıyormuş. Bu pürüzler giderilirse kendisi çok sevinip seve seve Türkiye de futbol oynayabileceğini belirtmiş. Galatasaray ise bu oyuncuyu alarak orta sahada ki 10 yıllık bir hasretini gidermek istiyor.

Read more…

3 Ocak 2011 Pazartesi

Ankaralı Coşkun 2011 Ankaranın Bağları Albüm çıktııı

Ankaralı coşkun 2011 ile birlikte ankaranın bağları isimli albümünü piyasada faaliyete geçirmiştir. Bütün ankaralı coşkun sevenleri mzüik marketlerde albümü beklemekdetir. Tükenmeden alın... Tüm Müzik Marketlerde..

Read more…