15 Haziran 2008 Pazar

A Milli Takımımız, 2008 Avrupa Şampiyonası A Grubu'ndaki son maçında bu akşam Çek Cumhuriyeti ile 21: 45'te karşı karşıya gelecek.

A Milli Takımımız, 2008 Avrupa Şampiyonası A Grubu'ndaki son maçında bu akşam Çek Cumhuriyeti ile 21: 45'te karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın başlamasına daha saatler olmasına rağmen Türk taraftarlar maçın havasına girmiş durumda. Zürih, Basel, Bern ve çevredeki ülkelerden binlerce gurbetçi Milli Takım'ı desteklemek için Cenevre'ye akın ediyor.

30.000 kapasiteli Stade de Geneve'de oynanacak maç için bileti olmayanlar ise karaborsadan bilet arıyor. A Grubu'ndan çeyrek finale yükselecek son takımı beliryecek Türkiye - Çek Cumhuriyeti karşılaşması için oldukça yüksek fiyatlar isteniyor; 80 Euro'luk biletler 500 Euro'dan,



110 Euro'luk biletler ise 800 Euro'dan alıcı bululyor.

Bu arada Cenevre'de gösteriler de başlamış durumda. Türk taraftarlar ellerinde bayraklarla Türkiye lehine tezahüratlarda bulunuyor. Karşılaşmanın oynanacağı Stade de Geneve'nin kapılarının ise yerel saatle 16:00'da açılması bekleniyor.

Öte yandan karşılaşmanın oynanacağı saatlerde yağışlı bir havanın olması bekleniyor. İsviçre maçının ilk yarısında yağan yağmurun Milliler'in oyununu olumsuz yönde etkilediğini de düşünürsek; Türkiye'nin sakatların çokluğuyla birlikte en büyük sorunun bu olduğunu söyleyebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder