11 Nisan 2009 Cumartesi

Windows Live Messenger Türkce 2009 Son Sürüm

Porgram beta olarak yayına çıkmıştır.Diğer 8 sürümlerinden farkı daha gösterişli ve meşgul iken farklı çevimiçi iken farkılı iconlar kullanılmış böylece msn daha güzel bir hal almış şimdi bu adresden indirelim:

Türkçe Windows Live Messenger 2009 İndir


Sayfa açıldığında dil seçeneği otomatik olarak Türkçe olarak çıkmazsa aşağıdaki resimde görüldüğü gibi dil seçeneğinin yapıldığı listeden Türkçeyi seçin ve Karşıdan Yükle butonuna tıklayarak kurulum programını bilgisayarınıza indirin.

Bilgisayarınıza sadece 1.10MB’lık Windows Live programları genel kurulum dosyasını indirdiğinizden emin olun. Dosyanın adı wlsetup-custom.exe olmalı.

Ayrıca Microsoft’un ücretsiz ürünlerini bilgisayarınızın güvenliği için Microsoft dışında Rapidshare vb. başka hiçbir siteden indirmeyin ve her zaman indirilme adresini (URL) kontrol edin! Yukarıda Internet Explorer’a ait bir dosya yükleme penceresinde dosyayı indirdiğimiz sitenin neresi olduğunu nasıl anlayabileceğimiz görülüyor. Aşağıdaki resimde ise Firefox dosya yükleme penceresinin resmi var.

Karşıdan Yükle butonuna bastığınız anda tarayıcınızın cinsine göre yukarıdaki pencerelerden biri açılacak ve aynı anda kurulumun nasıl yapıldığını anlatan başka bir sayfaya yönlendirileceksiniz.

Şayet herhangi bir sebeple dosya yükleme pencereleri açılmazsa bu sayfada Yeniden Dene isimli bir başka buton olduğunu göreceksiniz. Şayet bu butona tıklarsanız 1.10 MB’lık küçük kurulum dosyası yerine 127MB’lık büyük bir kurulum dosyasını gereksiz yere indirmiş olacaksınız. Sadece Windows Live Messenger 2009 versiyonunu kurmak istiyorsanız bu butona basmayın ve tarayıcınızın geri butonuna basarak bağlantısını verdiğim ilk sayfaya gidin ve Karşıdan Yükle butonuna yeniden tıklayın.


Baştarafını kendim yazdım.gerisi alıntıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder