29 Mayıs 2009 Cuma

Güneşi Gördüm Filmini izle Online 2009

Güneşi Gördüm filmi yeni sinemaya girdiği için İnternete daha düşmedi.Filmi sizlere kısaca anlatıyım.:
Filmin Başlangıcında Mahsun Kırmızıgül’ün Köyü Terör’ün Kanın Hiç Dinmediği Bir Bölgede Bir yandan Askeri Kendi Evladı Gibi Bağrına Basan Fakat Kendi İçinden İnsalarında Dağda Terörist Olduğununda ikisi arasında kalmış bir köydür Filmde Altan Ereklinin 3 Oğlu vardır Birisi Vatani Görevini Yapan Bir Asker, Birisi Mayında Bacağını Kaybetmiş Diğer Oğlu ise Dağda Teröristdir. Bir Gün Altan Ereklinin Terörist oğlu köye ailesini Ziyarete gelir o günden asker operasyon düzenler ailesini ziyaret ettikten sonra kaçarken asker ve terörist çatışmaya girer  Altan ereklinin Terörist oğlu ve Altan Ereklinin Oğlu gibi sevdiği Baba Olmaya Hazırlanan Ali İsmindeki Asker hayatını Kaybeder. Bir Tarafta Ali’nin cesedi diğer tarafta oğlunun cesedi piskolojik bir yıkım olur Altan Hoca için.

sonuç ise dağılan bir hayat
kardeşini neden gün batımında oldürdü filimin adı nerden geliyor
Travesti olan kardeşinin hayat felsefesi bir kardelen çiçeğinden ibarettir.Kardelen çiçekleri karların içinde açar güneşi beklermiş güneşe aşıkmış ama güneşi görünce öleceğini bilirmiş bu yuzden abileri ile eski galata köprüsünde gün doğumunda buluşurlar. abisi tetiği tam güneş doğdugunda ateşler son nefesinde köyden yanında getirdiği kurumuş bir kardelen çiçeğini avucunda tutarak can verir aci bir sonla film biter.
Güneşi Gördüm (İzle, İndir, Download, Torrent)
Mahsun Kırmızıgül, 6 çocuğun hikayesini anlattığı ‘Güneşi Gördüm‘ adlı ikinci filmini Buradan İndirebilirsiniz yada İzleyebilirsiniz

0 yorum:

Yorum Gönder