29 Mayıs 2009 Cuma

jetvell Avantajları Nelerdir? Nasıl Abone Olunur Türk Telekom Jetvell Tarifesi Nedir?

Türk telekomun çalışmaları sürerken inşallah 8 mb internet hızı gelirde rahata ereriz.Ve size şimdi Jetvell i tanıtıcam buyrun:

Sizin JeTTvel’iniz hangisi?
Müşterilerin aynı ücret karşılığında daha çok konuşmasını amaçlayan JeTTvel’de Türk Telekom, sabit ücreti de paket fiyatına dahil ediyor. Paket100, Paket200 ve Paket300 seçenekleriyle kullanıcılara sunulan JeTTvel ile Türk Telekom müşterileri, kendi konuşma alışkanlıklarına uygun paketi tercih edebilecek. Tüm dijital santral hatlarının faydalanabildiği bu paketlerin fiyatlarına paket içi şehiriçi dakikalar, sabit ücret ve tüm vergiler dahil. Paket içi dakikayı aşan şehiriçi aramalar dakikası 12 Kuruş’tan, özel servis ve diğer tüm yönlere aramalar da StandartHATT tarifesinden ücretlendiriliyor.
 

JeTTvel tarifesine geçen tüm müşteriler, şehiriçinde ekstra avantajlı konuşma fırsatını yakalarken, HesaplıHATT tarifesinden bu tarifelere geçen müşteriler diğer yönlerde de StandartHATT tarifesinin avantajlı konuşma ücretlerinden faydalanmaya başlıyor.


Türk Telekom’un JeTTvel tarifesinden faydalanmak isteyen müşteriler, 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetleri’nden, ofislerden, bayilerinden detaylı bilgi alabilir ve başvurularını gerçekleştirebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder