24 Haziran 2010 Perşembe

VIPRE Antivirus + Antispyware

Bu VIPRE onun sözünü herhangi rakiplerinden daha iyi teslim bir yerdedir.Aslında, bazı McAfee ve Norton gibi yaşlandıkça daha çok bilinen antivirüs programlarının neredeyse de yapmadım gibi bu yıl VIPRE. Biz gerçekten başından sonuna kadar etkilendik. Kurulum çok kolaydır. Kullanıcı arayüzü ve kolay kullanımı temizdir. E-posta koruması güvenilir ve sağlam.


Genel virüs, casus yazılım ve malware koruması eşit veya daha çoğunun herhangi bir antivirüs yazılımı gördüm daha iyidir - göreceli yeni gelen yazılım özellikle McAfee, Norton ve Kaspersky gibi ev isimlerle karşılaştırıldı.


Biz VIPRE Antivirus + Antispyware benzeri güçlü bir rakip gibi sağlam antivirüs yazılımı ile alana girmek görmek için memnuniyet duyuyoruz.

1 yorum:

  1. Hello, dear
    My sidekick has cheered your blog and I have to examine your blog. There is a huge amount of good information on your blog, I appreciated understanding it and I figure people will get a lot of help from this (Mcafee.com/activate) blog. Sam, I have made this deal with of blog, I figure you will get a lot of help from this too. I believe you like my blog, Users will get a lot of information from this blog. I believe you like my blog. I believe you got a huge amount of help from this blog.

    YanıtlaSil