13 Eylül 2008 Cumartesi

alparslan ardem

Morgan de Sanctis ve Alparslan Erdem Sözleşme İmzaladı


Galatasaray'ın Almanya'da kamp yaptığı otelde bugün, İtalyan kaleci Morgan de Sanctis ve Werder Bremen'den transfer edilen Alparslan Erdem kendilerini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladılar.

Yönetim Kurulu Üyeleri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Basın ve Operasyon Sorumlusu Yako İgual ve yeni futbolcularımız Morgan de Sanctis ve Alparslan Erdem'in katıldığı basın toplantısında ilk olarak Adnan Sezgin söz aldı.

Adnan Sezgin, İtalyan kaleci Morgan de Sanctis ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşıldığını, memnun kalındığı takdirde ise sözleşmenin uzatılabileceğini söyledi. Sezgin, genç oyuncu Alparslan Erdem ile de 3 yıllık sözleşme imzalandığını belirtti.

Adnan Sezgin ayrıca kadroların bildirileceği 7 Ağustos tarihine kadar bir transfer daha yapmak istediklerini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


Basın toplantısı sırasında söz alan yeni transferlerden Morgan de Sanctis, Galatasaray'ın kendisi için önemli bir fırsat olduğunu söylerken Alparslan Erdem ise uzun yıllar Galatasaray formasını giymek istediğini ve anlaşmanın her iki tarafada hayırlı olmasını istediğini
belirtti.

Her iki yeni transferimizde daha sonra Galatasaray formasıyla basın mensuplarına poz verdiler. Morgan de Sanctis 26, Alparslan Erdem ise 60 numaralı formayı giyecek.

0 yorum:

Yorum Gönder