13 Eylül 2008 Cumartesi

Fener'in 'Hacet'i yok! 1-2

Fener'in 'Hacet'i yok! 1-2


Bir çok as futbolcusundan yoksun olarak Başkent'e giden Fenerbahçe, Hacettepe'ye 2-1 yenildi. Alex ile öne geçen Sarı-Lacivertli ekip, Can Arat'ın (kendi kalesine) ve İbrahim'in gollerine engel olamayınca zirve yolunda üç puanı Ankara'da bıraktı. Son dakikada penaltı kurtaran kaleci Volkan, kurtarışının ardından hakeme tepki gösterince kırmızı kart gördü.


HACETTEPE-FENERBAHÇE KARŞILAŞMASININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


HACETTEPE-FENERBAHÇE KARŞILAŞMASININ AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN


HACETTEPE-FENERBAHÇE KARŞILAŞMASININ MAÇIN ADAMI OYLAMASI İÇİN TIKLAYIN


SÜPER LİG PUAN DURUMU


Tribünler Sarı-Lacivert
Turkcell Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Hacettepe ile karşılaşan Fenerbahçe’yi taraftarları yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli taraftarlar kendilerine ayrılan kale arkası ve maraton tribündeki yerlerini alarak takımlarına destek verdi. Bilet fiyatlarının 20, 40 ve 60 YTL olmasına rağmen bu önemli karşılaşmada Hacettepe Spor taraftarlarına ayrılan bölümlerde büyük boşluklar göze çarptı. Kulüp yönetimi, aldığı kararla karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlarına Hacettepe Spor bayrağı dağıttı. Fenerbahçe taraftarları karşılaşma öncesinde ısınmak için sahaya çıkan futbolculara tezahüratlarla destek verirken, yeni transfer Güiza için de bir süre tempo tuttu. İspanyol futbolcu, taraftarlara el sallayarak karşılık verdi.

Fener'in derdi sakatlıklar
Başkent deplasmanına sakatlıkları bulunan Tümer, Edu, Lugano ve Semih’in zyanı sıra Emre Belözoğlu’nu da getirmeyen teknik direktör Luis Aragones, mor-beyazlı takım karşısında yeni transfer Josico ile Can Arat’a ilk kez 11 kişilik kadroda şans tanıdı. Ligin ilk 2 haftasında 1 puan alan Hacettepe Spor’da Ümit Bozkurt, Alper ve Ufuk dışında eksik futbolcu bulunmazken, teknik direktör Osman Özdemir, Fenerbahçe karşısında Lika’yı ilk kez ilk 11’de sahaya çıkardı.

PAF'lar berabere 2-2
Hacettepe Spor ve Fenerbahçe’nin PAF takımları arasındaki mücadeleyi sarı-lacivertli ekip, 4-2 kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 berabere tamamlandı.

Hacettepe Sporlu ve Fenerbahçeli futbolcular sahaya "İyilik aşkına, Ramazan’da da kan bağışına" yazılı pankartla çıktı.

Karşılaşmayı Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Hacettepe Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav protokol tribününden izledi.

0 yorum:

Yorum Gönder