10 Ekim 2008 Cuma

Galatasaray'da şok gelişme

Galatasaray'da Teknik Direktör Michael Skibbe'nin yardımcılıklarını yapan Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın görevine son verildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklama şöyle:

Galatasaray futbol takımı antrenörlerimiz Ümit Davala ve Edwin Boekamp ile 10 Ekim 2008 tarihi itibarıyla yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Kendilerine bugüne kadar kulübümüze vermiş oldukları hizmet ve emekleri karşısında teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.


YÖNETİM RİJKAARD İLE TEMASTA

Galatasaray yönetiminin Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ı görevden almasının perde arkasında Skibbe'yi istifaya zorlamak olduğu anlaşıldı. Skibbe için aba altından sopa gösteren yönetimin bu hareketle Alman hocanın işine son vermenin ilk adımını attığı belirtildi.

Skibbe ile bugün de bir görüşme yapan yönetimin "Yardımcılarımdan verim alamıyorum" açıklaması üzerine 2 yardımcı ile yollar ayrıldı. Ancak edinilen bilgilere göre UEFA Kupası'ndaki gruptan Skibbe ile çakamayacaklarına inanan Sarı-Kırmızılı yönetimin bir kaç gündür Rijkaard ile temasta oldukları öğrenildi. 2 yıl Barcelona'yı çalıştıran ve şu anda boşta bulunan Hollandalı dünyaca ünlü teknik adam ikna edilmeye çalışılıyor...

Rijkaard ile anlaşma sağlanırsa Skibbe ile de yollar ayrılacak.

Öte yandan Fatih Terim ile de görüşen yönetimin milli maçlar arefesinde takıma zarar vermemek düşüncesiyle geri adım attığı ve bu görüşmeleri dondurduğu belirtildi.

0 yorum:

Yorum Gönder