11 Ekim 2008 Cumartesi

Türkiye -bosna hersek maçı özetini izle




Türkiye - Bosna Hersek Maçı

Türkiye - Bosna Hersek Maçı Milli Maç
A Milli Takımımız’ın Dünya Kupası grup eleme maçlarındaki serüveni de atv’de olacak...

İnönü Stadı’nda 11 Ekim Cumartesi akşamı saat 21.00’de oynanacak olan Türkiye-Bosna Hersek maçında ne varsa hepsini atv farkıyla izleyeceksiniz. Karşılaşma öncesinde ve sonrasında yaşanılan tüm ayrıntılar, özel röportajlar ve son dakika gelişmeleri her saniye sadece bir adım ötenizde atv’de canlı yayında olacak. Cumartesi akşamı saat 21.00’de kimseye randevu vermeyin. Çünkü atv seyredeceksiniz..

Türü: Maç
Tarih-Saat: 11.10.2008 21:00

Türkiye, Bosna-Hersek’i ağırlıyor
Türkiye, Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup’taki üçüncü maçını bugün saat 21.00’de Bosna Hersek’le BJK İnönü Stadı’nda yapacak. Karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Viktor Kassai yönetecek.



A Milli Futbol Takımı, 2010 yılında Güney Afrika’da düzenlenecek 19. Dünya Kupası Finalleri öncesi Avrupa elemelerinde 5. Grup’taki üçüncü maçında bugün İstanbul’da Bosna-Hersek ile karşılaşacak.

Belçika ile Fenerbahçe Sükrü Saracoğlu Stadı’nda 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Türkiye, Bosna-Hersek maçını kazanarak moral depolamak istiyor.

BJK İnönü Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak ve ATV’den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Viktor Kassai yönetecek.

Kassai’nin yardımcılıklarını Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sandor Szabo.

MUHTEMEL 11
Türkiye Milli Takım Kadro: Türkiye’nin Bosna-Hersek karşısına Volkan, Sabri, Servet, İbrahim, Hakan, Kazım, Aurelio, Ayhan, Arda, Batuhan ve Mevlüt’ten oluşan 11’le çıkması bekleniyor.

Türkiye gruptaki ilk 2 maçında deplasmanda Ermenistan’ı 2-0 yenerken, kendi evinde Belçika ile 1-1 berabere kaldı.

Bosna-Hersek ise deplasmanda İspanya’ya 1-0 yenilip, kendi sahasında Estonya’yı 7-0’la geçti.

Terim: Sakatlıklar mazeret değil
Dünya Kupası Elemeleri’nde Bosna-Hersek’le karşılaşacak A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, sakatlıklar nedeniyle bazı oyuncuların kadroda olmamasının başka oyuncular için fırsat olduğunu söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder