13 Ekim 2008 Pazartesi

Mehmet Topal ve Mevlüt Ümit Milli yolunda

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Ümit Milli Takım'ın Belarus engelini aşıp Avrupa Şampiyonası'na katılması halinde halinde Arda Turan, Mevlüt ve Mehmet Topal gibi oyunculardan finallerde yararlanabileceklerini açıkladı.
İzmir Gücü Spor Vakfı'nın (İZVAK) düzenlediği “Ayın Başarılıları Yarışması”nın ödül törenine katılan Mahmut Özgener, futbolda başarıya giden yolun altyapıdan geçtiğini vurgulayarak, “Bu anlayışın sonucu olarak Fatih Hocamız A Milli Takım kadrosundaki Aydın Yılmaz, Caner, Ceyhun ve Serdar Kurtuluş'u Belarus'la oynanacak rövanş maçı için Ümit Milli Takım'a gönderdi. Eğer Ümit Milli Takımımız Avrupa Şampiyonasına katılırsa, Arda, Mevlüt ve Mehmet Topal gibi yaşı tutan futbolculardan bu turnuvada yararlanabiliriz” şeklinde konuştu.
Hilton Oteli'ndeki ödül töreninde bir soru üzerine Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesini Estonya maçından sonra 2012'ye kadar uzatacaklarını tekrar eden Başkan Özgener şunları söyledi:
“Bu soruya hep aynı cevabı veriyorum. Soru aynıysa, cevap da tekse, elbettte aynı cevabı vereceğim. Fatih Terim'le zaten sözleşmemiz var. Kendisiyle her konuda anlaştık. Sadece bunu kağıda dökmemiştik. Estonya karşılaşmasından sonra sözleşmenin süresini 2012'ye kadar uzatacağız.”

0 yorum:

Yorum Gönder