10 Ekim 2008 Cuma

TTNet 80 bin parçalık ücretsiz müzik arşivi hazırladı

İnternet erişimi sağlayan TTNet'ten hizmet alan 4 milyonu aşkın ADSL abonesi, bundan böyle şirketin kurduğu online müzik mağazasından ücretsiz olarak bilgisayarlarına 'yasal müzik' yükleyebilecekler.
Müyap'la işbirliğiyle hazırlanan yeni serviste 80 bin parçalık arşiv var. Online müzik portalının adına "TTnetMüzik" adını veren siteyi kuran şirket, müzik yüklenebilmesi için iki farklı üyelik paketi hazırladı.

[Resim: eko03.jpg]

Metamorfoz da bedava
4GB limitli ADSL paketinin aboneleri "Standart üyelik" kapsamında olacak ve bilgisayarlarına aylık 10 şarkıyla sınırlı olmak üzere şarkı yükleyecekler. "Gold üyelik"ten ise 6GB ve üstü paketlerdeki aboneler yararlanacak. Bu paketten yararlananlar, dev müzik arşivinden aylık 500 şarkıyı yükleyebilecek, ayrıca her ay CD'ye 100 adede kadar parça kaydı yapabilecek.

Sitedeki tüm müzik parçaları DRM (Dijital Haklar Yönetimi) korumalı içerikten oluşuyor. Aboneler yükledikleri parçaları aktif abonelik periyodu içinde en fazla 3 bilgisayarda çalıp bu şarkıları 2 farklı müzikçalara aktarabilecek. Ayrıca TTNetMüzik tarafından hakları özel olarak satın alınmış albümleri de Gold üyeleri kullanacak. Bu kapsamda, Tarkan'ın son albümü Metamorfoz da ücretsiz yüklenebilecek.


Açılış kampanyası
Bu arada 4GB limitli paket aboneleri aylık 5 YTL ek ücret ödeyerek, Gold üyelikten yararlanabilecek. 29 Şubat'a kadar bunun için başvuran aboneler, 1 Temmuz'a kadar 2 YTL ödeyecek.

TTNetMüzik'e www.ttnetmuzik.com adresinden giriş yaptıktan sonra 'üye ol' tuşuna basarak üyelik sayfasına ulaşılıyor. Kullanıcıların siteye üye olmak için TTMail e-posta adresinin olması gerekiyor.

Sistemden sağlanan müzik içerikleri Windows Media Audio (WMA) formatında. Yüklenen içeriklerin kullanılması için en az Windows XP işletim sistemi ve Windows Media Player versiyon 10'un bilgisayarda yüklü olması gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder