15 Ekim 2009 Perşembe

osmanlı kültür ve medeniyeti hangi kültür ve medeniyetten etkilnemiştir

Daha iyi, yaptıkları iyi Riya ve kendilerini günah gizlidir ezilmiş hissediyorum kibirli insanların yapılandırılmasına olarak senet veya anlayış duyarlı olduğu belirlenen girer sosyal yardım atalarının ruhunu anlıyorum.

Yardım bazı yerlerde ezilmiş taşlar duygu önlemek için hayır alıcıya yardımcı olmak için bazen yapılan kurulmuştur.

Bu köz geri düşünce uğruna eğitimi için onların ihtiyaç ve dinlenme gibi bilinmeyen bir kalp ulaşmak iç amfi rahatlatmak ve memnun döndü. Düşünüyorum: Biz ne kadar üst duygusal bir millet Necip edilmiş ve? "

Charity, birisi gösteren sizin gülümseme yardım için gereken Doğum zorunludur kadar tüm maddi ve manevi şeyleri muhtaç ile paylaşım adıdır yapılmaktadır.

Prof Dr Süheyl Ünver bu konu yıl önce bir makale dertte yazdığı "zaman kim para taşımak için konu açamıyor yoksullara sadaka ihtiyacı olan herkes alır

Türk halkı sadaka taşları sevgi, taş bir soyluluk ve erdemdir. Insan uygarlığının Osmanlılar saygı, çeşitli kurumlarla ortak paylaşmak için yapıldı kurmuştu. COMPEX Oyunlar, imaret, han, hamam, şifahane ve sadaka taşları bütün insanlar komşularının içindi yalan olmaz bu yeterli gibi hayvan da sevgi dolu bir mide, açılan hayvan barınak, kuş evleri için sokakları vardı, sulak alanlar, olukları vardır , hayvan ve içme yerleştirebilir ve çeşmeler yapılmış olacaktır.

Onur ve haysiyet yoksulluk nedeniyle Hide o kim herkes için açamıyorum ihtiyaçları ve ince yardımcı olmak için farklı yollar buldular. Deneyimi ezilmiş olmak, destek geliştirmek için çok şık bir yol kalplerini kırmak için değil, bu yüzden utanç, sadaka dan Bu övgüye değer bir yardım Riya den korunmuş olan gurur ve Yolanda alan onlara ihtiyacınız olduğunu TAŞ ..

Prof Dr Hasan Özönder .. Her denemede bir özeti "Türkiye Ramadhaan Taş Önemi Mahallesi'nde": "İslam türk milleti olsun insan saygı ve sevgi odağı bir sentezi icadı ile asimile dönüşmüştür. Bu yoksulların en güzel örnekleri olduğunu Halet ve manevi değerlere verilen sırasıyla muhtaç.





Uzunlukları, Of rağmen beyaz taş, havuz, kavite bir parçası ve yatay ve bazen boşluklar şeklinde olacağı şeklinde genellikle hayır Taşlar silindir ve dört köşe. Gelen yaprakları, alanlar elini koyar alacağını elini koyar. Silindir ve toprağa dört köşe taşları dik uzunluğunda 60-90-140 ve 2 metre, olmamış veya yuvarlak dikdörtgen üst 10-15 cm göre hareket gömülü olacaktır. yardım bu delikleri derinlikte bir delik içine koymak olacaktır. Stepping Stones önünde Yüksek taş ulaşabilmesi gerekiyordu. Bir Fransız seyahat, 17. yüzyıl taş kafa, bu bir hafta yardım almak için yazdığı durmadı bıraktı.

Bulunan, ortak ihtiyaç ve gereksinimlerine göre cami avlusunda mezarın köşelerinde çeşitli yerlerde, genellikle kalabalık uzakta yalnız yerden bu taşları incelemesine tabi, için, mezarlıklar olurdu yapılmıştır. Mahallenin yoksullar için bağışlar fakir, ayrıca bu sadece diğerlerine başka takdire değer olduğunu muhtaç veda etmek gerekir şeyleri birikmiş olan taş ihtiyacı dokunmayın istiyorsunuz diğer bölgelerinde yerleştirildi. Genellikle sikke giyim ve gıda dışında para bırakarak olurdu Bu taşlar Aids, ve konulmuştur daha gece sabah karşı alınacağını bırakılır.


Sadaka taşları bir kenara, bugün kullanılmayan özellikleri yıldır unutulmuş olan, çoğu insan bilinmeyen, birçok bakımdan uzantıları kare açılması park ve bahçeler iptal neyi yaralandı, döşeme çalışmaları sonuç sitesinden kaldırıldı ve kaybedildi sonra eksik gitti . Çok az kalmıştır.
Taş sevgi ve asalet taşları bir öyküsü olarak Türk milletinin hayır .. günümüze kadar geldi
Mezar bugün normal cellat ve mezar taşları, sadaka yürüyerek tarafından işgal edilmiştir Bu mezarlık kaybetti, üç saatlik araştırma sonuçlarının bulabildim.YK zorladı

De tutumlu yoksul gereken alanları gibi

Taylor sadaka yardım iki türlü yapıldı:
1. Nakit: Nakit yardım fly, kağıt para (KAYM) özellikle yerine madent para bırakarak başarılı oldu kaybolmaz.
2. Tür: Giyim, Kuşam ve çeşitli besin öğeleri bırakarak olacaktır.
Yaşlı insanlara göre burada, fakir ve muhtaç olan taş şeyleri birikmiş ve sadece başkalarına bırakmak için miktarı, diğerlerinin dikkatli olsun gerek gerek enteresanlık söyledi. Bu kanaat ve diğer menzilli övgüye değer olan her türlü. Burada dikkate değer bir nokta, Ramadhaan Taylor, yoksul bir başka bölgesinde fakir bir bölge bir bölge bu mahallesinin süre ve ihtiyaçlarını karşılamak mümkün gelmek.

0 yorum:

Yorum Gönder