12 Ekim 2009 Pazartesi

Süt nasıl üretilir nerelerde kullanılır?

Anne sütü anne sütü üreten özel hücrelerde üretilir olarak. Hamilelik sırasında ve süt sayısı artar üreten hücreler büyür. Bu meme uygun hızlı büyüme neden olur. Ayrıca, meme başı (areola) ve kahverengi kısmı kararır ve gebelik ilerleme genişletir. Bu bebeğin besin kaynağı doğal bir olay olarak hazırladığı düşünülmektedir görmek için. Ayrıca, küçük noktalar areolasonda göğüs görünür. Bu meme sırasında oluşabilir meme onlar yağlı bir madde salgılar ve imha korumak için beslenme. Böylece meme besler ve korur.

Sütü hücreleri uzun ince kanal ile üretilen meme doğru taşınır. Burada, süt depolama kanallar genişletilir. Bu alanlarda meme yakınında toplanmıştır. Bu meme başının yolgösterendir SACS biter. Meme içinde deliğinden Bebek süt çizer.

Bir zorunluluk olursa olsun anne sütü hormon prolaktin üretimini başlatmak için. Beyin Bu hormon süt üretimini başlatmak için emir verir. Başka bir hormon, oksitosin hormonu devreye girer süt üretiminin devam etmek. Oksitosin o annede sütün akışını sağlayan hormondur. Süt ilşkilidir miktarını bu hormonun miktarı yakından. Anne bebek ile, ona dokunmak ise, annenin duygu ve düşüncelerini bu hormonların miktarı etkileyebilir. Annenin yorgun ve mutsuz, kaygılı stresli olması ve endişeli oksitosin hormonu nedeniyle azalmış olması neden süt azaldı.

İlk gün doğum kollostrum (ağız) sonra üretilen özel bir süt denilen. Bu süt ilk 3-5 gün üretilir. Anneden birçok gün antikorları içerir. Bu nedenle, bebeğin ilk aşısı sayılır. Enfeksiyonlara ve sarılık karşı bebeği korur. Ayrıca bebeğin ilk dışkı atmaya yardımcı olur. Bağırsak çalıştırır. Vitamini zengin protein A. Yüksek oranları ve mineraller yüklenir. Bu nedenle çok besleyici vardır. Tutarlılık ve renk çok yoğun bir sarı. Bu çok değerli bir bebek için süt verilmelidir. Bebek bile, bu çok süt emer Hasta dondurucuya, onay ile birlikte verilen pompa elektrik saklanmalıdır.

Ağız ve süt az miktarda yeni öğrenme yoğun emilimi için çok bebek için uygundur. Nefes almak ve lokma yutmak için ağzına almak öğrenmek için aynı zamanda bebeğin emme ritmini yakalamak için daha fazla süt ile doğal. Bebek süt emme daha iyice hızlı ve gelir artış miktarı öğrendi. Süt üretimi bebek emmek olarak hızlandıracaktır.

2 yorum:

  1. ben sorularıma cevap bulamadım. kestirip atmışsınız. alıntı ise alıntı yazaydınız bari. EMEK HIRSIZLIĞINA HAYIR!

    YanıtlaSil